Christoffer Sjostrom
Utrip mesta · šport

Ste tudi vi med tistimi, ki radi kombinirate tek v naravi s tekom po trših terenih, vendar niste prepričani, ali je vaša obutev primerna? Odgovor je Salomon SENSE. Vsestranska linija tekaških copat, ki bo vaš popoln partner na novih avanturah.

Nova linija tekaških copat Salomon SENSE nudi popolno rešitev za tekače, ki se radi podajo na raznovrstne tekaške podlage. Zdaj lahko mirno tečete po asfaltu, zavijete na makadamsko pot ali pa odkrivate zahtevnejše terene.

Kaj odlikuje linijo Sense?
Revolucionarna rešitev se skriva v jedru tekaških copat, ki je sestavljena iz visokoodzivnega vmesnega podplata Energy cell+ in ekstremno lahke in vzdržljive zmesi OPAL. Skupno delovanje obeh materialov imenujemo TEHNOLOGIJA VIBE, ki učinkovito blaži vibracije in zmanjšuje utrujenost ter možnost poškodb na daljših tekih. Tekaški copati SENSE ohranjajo vzdržljivost in stabilnost trail tekaških copat, hkrati pa združujejo vrhunsko blaženje, ob izjemno nizki teži.

Nove tekaške copate SALOMON SENSE ESCAPE lahko ekskluzivno poiščete le v prodajalnah INTERSPORT in v spletni trgovini INTERSPORT.


Ko Zlatorogu rečeš ne Alkohol v hribih. Da ali ne? FOTO 1 - Luka Janežič 1 (1) Luka Janežič: »Olimpijske igre mi predstavljajo izpolnitev sanj, adrenalin in ponos.« Christoffer Sjostrom Nagradna igra: osvojite nove tekaške copate Salomon SENSE ESCAPE cover-onit ONNIT: fitnes pripomočki za fanatične oboževalce sage Star Wars · · · ·