Stilsko razpolovljena hotelska soba.
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · dom

Če pogledamo površno, deluje, kot da gre za fotografijo ‘prej in potem’, a to ni ena tistih serij. Če pogledate natančno, boste namreč videli, da je oblikovalec iz Ukrajine Pavel Vetrov polovico sobe prebarval povsem na belo, drugi del pa poslikal z grafiti. Pol sobe je torej povsem minimalistične, drugi del pa od glave do pet maksimalističen, z veliko barvami in vzorci značilnimi za ulično umetnost. Med njima točno po sredi prostora poteka ostra ločnica, kot bi jo potegnili z ravnilom.

Pavel Vetrov iz Kijeva si je zamislil prav poseben koncept hotelskih sob, ki so edinstveno prepleskane, navdih za stilsko razpolovljene sobe pa je črpal iz Panične sobe (Panice Room) umetnika Tilta. Polovico razganja od barv in vzorcev, druga polovica pa je umirjena in hladna.

PREBERITE ŠE: Barviti minimalizem japonske banke

Soba slika močan kontrast med kaosom ulične umetnosti in sterilnostjo minimalizma med katerima je stroga, nenaravna meja. Zaradi tega deluje, kot da gre za dva različna svetova in posledično dve različni izkušnji. Če ste kreativno navdahnjeni vam bo bolj odgovarjala senzorično preobremenjena in stilsko številnim podhodom podobna stran z grafiti, medtem ko bela polovica nudi spokojnost in prostor primeren za razmišljanje in sproščanje. Konceptu pa niso podvržen le stene, s slogom enega oziroma drugega se je zlilo tudi pohištvo.

Stilsko razpolovljena hotelska soba.Odpri galerijo
good-morning-wide-wallpaper-550795 20 jutranjih navad za dober začetek dneva Plavalna kape za tiste z dolgo brado. Plavalne kape za bradače, ki jim pomagajo, da plavajo hitreje To so najbogatejših monarhi na svetu za leto 2015. Kdo so najbogatejših monarhi na svetu v letu 2015? 115561447 Resnične službe za katere ne bi verjeli, da obstajajo · · ·