Philips_Shot_02
Utrip mesta · zdravje & lepota

Si predstavljate, da se vam nikoli več ni treba dotakniti britvice ali pa depilatorja, hkrati pa je vaša koža gladka kot svila? No, to vam lahko uspe z uporabo IPL-naprave Philips Lumea Prestige, ki je prva tovrstna naprava z nastavki, posebej prilagojenimi različnim delom telesa. Adijo, dlačice, živijo, svilnata koža in brezskrben vsakdan!

Zakaj je IPL-naprava Philips Lumea Prestige tako posebna?

Doslej naučinkovitejšo in najhitejšo napravo IPL Philips Lumeo Prestige lahko uporabljamo žično ali brezžično, senzor SmartSkin pa s preprostim pritiskom na gumb vsakokrat izmeri najboljšo nastavitev za naš tip in ten kože. IPL-naprava ima 4 nastavke ustrezno ukrivljenih oblik (na primer izbočen nastavek za bikini, da dobro dosežemo in osvetlimo izbrani predel), ki se prilegajo posameznim delom telesa, s filtri in različnimi velikostmi okenca, kar omogoča preprost, hiter, varen in učinkovit tretma celotnega telesa.

Kako izvajamo tretmaje?

Tehnologija IPL z nežnimi in nebolečimi impulzi svetlobe zmanjša ponovno rast dlak, tako da koren dlake spravi v stanje počivanja. Za svilnato gladko kožo je na začetku tretmaje treba izvajati na 14 dni (približno 3 tretmaji), poraščenost pa se v tem času zmanjša kar do 92 odstotkov. Za ohranjanje svilnato gladke kože, ne da bi dlačice spet zrasle, je nego treba ponavljati vsakih 4 do 8 tednov tudi v prihodnje. To pomeni, da nato depilacijo izvajamo samo še 6-krat letno po 15 minut, kolikor znaša tretma za celo telo.

PREBERITE ŠE: Začutite razliko s Philips Sonicare

Mobilna aplikacija za popolno podporo Lumee Prestige

Brezplačna aplikacija Philips Lumea IPL je oblikovana za pomoč pri uporabi in za kar najboljši izkoristek aparata. Aplikacija nas vodi skozi sam postopek korak za korakom, obenem pa zagotavlja popolnoma prilagojen, personaliziran načrt in urnik tretmajev z opomniki za vsak predel telesa. Pomaga nam dosegati in ohranjati najboljše možne rezultate. Brezplačno je na voljo v trgovini Google Play in iTunes.

Galerija – Philips Lumea Prestige: adijo, dlačice, živijo, svoboda!

IPL-naprava Philips Lumea PrestigeOdpri galerijo
astrološki make-up Čarobno ličenje, ki so ga navdihnila astrološka znamenja Fitnes blogerka Morgan Mikenas Fitnes blogerka pokazala, kako so videti njene noge po tem, ko si jih eno leto ni pobrila Pametna obveza Pametna obveza, ki zdravnika na daljavo obvešča o napredku poškodbe celulit Manekenka pokazala celulit in nas opomnila, da je to popolnoma naravno · · · · · ·