Nike ACG Ruckel Ridge
Utrip mesta · moda

Težko je najti obutev, ki je hkrati dovolj robustna, da se zoperstavi težkim pogojem, in dovolj moderna za vsakodnevno uporabo. Pri Nikeu so poskrbeli, da bo par pohodniških čevljev, ki ustreza temu opisu, na voljo tudi vam.

S čevlji Nike ACG Ruckel Ridge boste pripravljeni na pohode po vseh terenih. Novi model namreč vsebuje peno PORON, ki absorbira vse tresljaje in ponuja vašim stopalom najboljšo podporo in udobje. Sistem GravelRockMoss prispeva k boljšemu oprijemu, medtem ko je zgornji del obutve oblikovan s pomočjo tehnologije 4D Fit Mesh.

Zahvaljujoč izjemni odpornosti škornjev lahko z njimi prehodite stotine kilometrov, ob tem pa se boste za nameček počutili nadvse udobno. Model ACK Ruckel Ridge še posebej priporočamo tistim ljudem, ki so v svojem življenju neprestano razpeti med mestom in naravo.

Cena pohodniških čevljev je 180 dolarjev, kar preračunano pomeni 152 evrov. Na žalost jih trenutno ni na zalogi, zato lahko le upamo, da se bodo pri Nikeu odločili, da kupcem ponudijo še nekaj parov edinstvene obutve.

Galerija – Pohodniški čevlji Nike ACG Ruckel Ridge

Nike ACG Ruckel RidgeOdpri galerijo

nike-fanny-pack-slides-slippers Nike ima natikače, v katere lahko shraniš stvari fullscreen_1527869009_8e9392d565f40597534a551e117ef325 Te superge razkrivajo dejstva o modernem suženjstvu NIKE Zoom Fly Mercurial Flyknit NIKE Zoom Fly Mercurial Flyknit: pripravite se na mundial wigglesteps kopalke Kopalke, zaradi katerih si boste želeli, da se poletje nikoli ne konča · · ·