''Grška tragedija''
V zraku · buzz buzz

Spoznajte kreativno direktorico Humo Mobina in arhitekta Arsalaana Severa Butta iz Lahoreja (Pakistan), ki sta se poročila pred sedmimi meseci in naravnost obožujeta potovanja. Preden sta dahnila usodni ‘da’, sta dve leti hodila, nedavno pa bi morala skupaj odpotovati na svoje druge medene tedne, a možu ni uspelo pravočasno dobiti vize za Grčijo, zato je bila Huma prisiljena odpotovati sama. S potovanja se je vrnila s serijo smešnih fotografij, na katerih objokuje odsotnost svojega moža in ga navidezno objema.

To pa je grška tragedija! Huma Mobin in Arsalaan Sever Butt bi morala skupaj odpotovati na druge medene tedne, ki naj bi jih preživela v Grčiji. A ker Arsalaanu niso pravočasno odobrili vize, je morala Huma odpotovati sama oz. so ji družbo delali sorodniki. Po slikah sodeč, dejstva, da odhaja sama – čeprav je sprva to misel zavračala, je na koncu vseeno odpotovala, saj je bil izlet že plačan –, ni najbolje prenesla, kljub temu pa je poskušala potovanje kar najbolj izkoristi.

PREBERITE ŠE: Prva poroka med človekom in pametnim telefonom

Domov se je vrnila s fotografijami, ki pričajo o tem, da je po eni strani uživala in obiskala vse načrtovane kraje, po drugi pa je dala vsak trenutek vedeti, da strašansko pogreša svojega moža. Če to ni romantično! Idejo za fotografije je Huma dobila kar od svojega moža, ki je podobno fotografijo posnel v Budimpešti, kjer je bil tedaj brez svoje žene in jo je samo navidezno objemal.

Medeni tedni v Grčiji so se spremenili v moderno grško tragedijo.Odpri galerijo
Samo v Rusiji! Samo v Rusiji! Bizarni prizori, ki jih vidite samo tam! Kako utrditi zvezo? 10 drobnih stvari, s katerimi bosta okrepila svojo zvezo Aaron Chervenak - mož, ki je poročil svoj pametni telefon. Prva poroka med človekom in pametnim telefonom Iluzije: pametni telefon na preprogi Nihče ne najde pametnega telefona na tej fotografiji! Ga vi?