BLACKBERRY PORSHE DESIGN
V zraku · tehnologija

Blackberry predstavlja novo kolekcijo mobilnikov v sodelovanju s Porschejem. Novi pametni telefon Blackberry P9982 Porsche Design je namenjen vsem, ki res ne veste kam bi z viškom zaslužka, saj osnovni model stane okoli 2000€.

Izdelan iz najboljšega nerjavečega jekla in ročno ovit z italijanskim usnjem  daje občutek unikatnosti in luksuza. Poganja ga OS Blackberry 10.2 , podpira omrežje 4G LTE, vgrajen ima 64 GB notranji pomnilnik, 8MP kamero in 10,6 cm zaslon. Baterija pa obljublja do 9 ur pogovora. V paketu dobite tudi premium stereo slušalke, čistilno krpico, USB kabel in mednarodni set za polnjenje.

BLACKBERRY PORSHE DESIGNOdpri galerijo

Nakup ekskluzivnega telefona bo mogoč v prestižni trgovini Harold´s v Londonu, v uradnih Blackberry trgovinah v Dubaju in Porsche Design stores, ki omogoča tudi spletni nakup.

Če pa vam to ni dovolj, je za 20.000€ na voljo tudi model BlackBerry P9981 Porsche Design obdan z 24-karatnim zlatom.

hi-call-couple-in-use Hi-Call – rokavice z bluetooth tehnologijo kano Kano – računalnik, ki ga lahko naredite sami asdasd Polaroid PoGo – instant mobilni tiskalnik Untitled-1 Neustavljivo prrrivlačna DVF praznična kolekcija · ·