SSENSE Exclusive Black Arca Edition Tormenta Cage Headphone Head Piece
V zraku · tehnologija

Občasno se na trgu znajdejo izdelki, ob katerih se lahko le vprašamo, čemu so pravzaprav namenjeni. V to kategorijo se uvrščajo tudi prav posebne slušalke, ki so že na prvi pogled videti zelo nenavadno.

Arca je glasbeni producent, ki prihaja iz Venezuele. Najbolj znan je po objavljanju fotografij na svojem Instagram profilu, na katerih je preoblečen v žensko. Zdaj je javnost osupnil z lansiranjem pregrešno dragih naglavnih slušalk, ki se hkrati uporabljajo tudi kot ovratnica.

Slušalke so plod sodelovanja med Arco, spletno trgovino SSENSE in podjetjem Fleet Ilya, ki izdeluje usnjene izdelke.

Slušalke pozornost vzbujajo z zelo visoko ceno, ki je kar 6.450 ameriških dolarjev oziroma 5.400 evrov, in edinstvenim dizajnom. Model SSENSE Exclusive Black Arca Edition Tormenta Cage Headphone Head Piece lahko naročite tukaj.

Galerija – SSENSE Exclusive Black Arca Edition Tormenta Cage Headphone Head Piece

SSENSE Exclusive Black Arca Edition Tormenta Cage Headphone Head PieceOdpri galerijo

Ustvarjalci so bili kreativni tudi pri oblikovanju opisa izdelka. Specifikacije so navedene na enak način kot pri spolnih igračah. Zapisali so, da se izdelek prodaja kot umetniški objekt, zato ga lahko ljudje uporabljajo le na lastno odgovornost.

ezgif.com-webp-to-jpg (4) Asistent Google namesto tebe opravi klic … in najstrašnejše? Zveni kot pravi človek! o-ONLINE-DATING-facebook Facebook Dating: najdi sorodno dušo Lofree QTV Lofree QTV: televizija, budilka ali zvočnik? J-deite RIDE J-deite RIDE: transformerji odslej tudi v resničnem življenju · · ·