Profoto C1
V zraku · tehnologija · gadgeti

Eden bolj pomembnih elementov pri fotografiji je svetloba. Kamere na pametnih telefonih so vedno zmogljivejše, vendar je skrivnost dobre fotografije v osvetljavi, kar pa bo pametni telefon sam po sebi težko izvedel v popolnosti. Profoto je predstavil majhno studijsko lučko, ki je bila zasnovana posebej za uporabo s pametnimi telefoni.

Profoto C1 Plus je dovolj majhna studijska lučka, da se lahko nosi v žepu in obenem dovolj zmogljiva, da bo kakovost vaših fotografij občutno izboljšala.

Profoto C1 Plus se s telefonom poveže preko Bluetootha in aplikacije Profoto, kjer je na voljo več avtomatskih nastavitev za začetnike, pa tudi ročno nastavljanje za tiste bolj izkušene fotografe. C1 plus ima svetilnost 4300 lumnov in dovolj veliko baterijo, da premore 2000 pobliskov oziroma “flashev” ali pa 40 minut svetilnosti preden jo je treba ponovno napolniti. Na voljo sta dva modela, C1 in C1 Plus po ceni 299 oziroma 499 evrov.

Galerija: Profoto C1 in C1 Plus

Profoto C1Odpri galerijo

wonderboom2-hero-desktop.png.imgw.1800.1800 To so najboljši prenosni Bluetooth zvočniki 2019 Urejanje fotografij na prenosniku Top 10: najboljši prenosniki za fotografe 2019 samsung airdresser Samsung AirDresser: pametna omara za vedno sveža oblačila Sony Crystal LED zaslon Sony Crystal LED: 20-metrska pošast ločljivosti 16K · ·