Richmond-VA (1)
Utrip mesta · dom

V času božično-novoletnih praznikov številni praznično osvetlijo ne le notranje, pač pa tudi zunanje prostore svoje hiše. Predvsem v Ameriki ljudje kar tekmujejo med sabo, kdo ima najlepše okrašeno hišo v prazničnem času. In če ste mislili, da je vaš sosed pretirava z dekoracijo, potem zagotovo še niste videli teh praznično okrašenih hiš. Niti pomisliti ne upam, kakšen je račun za elektriko.

Mnogi v prazničnem času svojo hišo okrasijo z nešteto prazničnimi lučkami in drugimi simboli božičnih praznikov. Večina to stori v notranjosti, potem pa so tu tisti, ki se lotijo tudi okraševanja zunanjosti . V Sloveniji sta ekscesno okraševanje hiše in okolice izpopolnila zakonca Weingartner (živita blizu Juršincev v Slovenskih goricah).

PREBERITE ŠE: Spoznajte najdražji božični pulover na svetu

V nadaljevanju si lahko ogledate nekatere najbolj razkošne praznične okrasitve zunanjosti hiš in okolice. Praznične lučke, Božički, jelenčki …, vse to in še več pleni pozornost naključnih mimoidočih. Katera hiša je po vašem mnenju najbolj okusno okrašena oz. ima najlepšo praznično podobo in kateri lastniki so preprosto pretiravali?

Galerija – najlepše božično okrašene hiše:

Praznična okrasitev hišeOdpri galerijo

Slovenski koledar Alpra Design 2017 Slovenski koledar Alpra Design 2017 – Pirellijev koledar v svetu avtomobilizma Mark Zuckerberg in Jarvis Mark Zuckerberg je Tony Stark in to je njegov Jarvis Klubska miza Teles Taxidi Teles Taxidi – lebdeča klubska miza, ki stane celo premoženje Snežinke iz papirja DIY: dovršene snežinke iz papirja · · · · · · · · ·