Hofer-slika1
Utrip mesta · kulinarika · recepti

Poletje je odličen čas, da si doma pripravite naravno in slastno osvežitev, saj je ponudba svežega sadja zelo velika.

Za vas smo pripravili recept za poletni lubenično-jagodni sok.

Sestavine za dva kozarca:

  • 500 gramov lubenice
  • 200 gramov BIO jagod Natur aktiv
  • 1 BIO limona Natur aktiv
  • 100 ml vode
  • 2–3 žlice BIO agavinega sirupa Natur aktiv
  • 1 žlica BIO sladkorja Natur aktiv

Priprava:

Lubenici odstranimo peške in jo dodamo v mešalnik. Limono ožamemo in prihranimo 3–4 žlice soka. V mešalnik stresemo še jagode, preostali limonin sok in agavin sirup po okusu. Vsebino dobro zmešamo. Rob kozarcev najprej potopimo v limonin sok, ki smo ga prihranili, nato pa še v sladkor. Svež sok nalijemo v kozarca in takoj postrežemo.

Recept za naravni in osvežilni napitek s sestavinami linije Natur aktiv je pripravila Ana Žontar Kristanc, ustvarjalka Anine kuhinje.

Natur aktiv – košček narave v vašem domu
Temelj dobrega počutja je tudi zdrava prehrana. Če nimate lastnega vrta, so BIO izdelki vsekakor najboljša izbira. Vse za vsakodnevne dobre navade najdete v HOFERjevi liniji BIO izdelkov Natur aktiv. Izdelki so pridelani na kmetijah, zavezanih najvišjim standardom ekološke pridelave in kakovosti. Za dobre navade in zdrave recepte po HOFER ceni, vsak dan.

pfirsichweisseschoko-300-cmyk (1) (1) Recept: Marmelada iz breskev z belo čokolado 143256 Recept: neapeljska sladoledna rulada 160161 Recept: božanska torta banana split brez pečenja shutterstock_12776299 Recept: domača baklava z jagodami, okusna sladka pita s sočnim sadjem · · · · ·