Fotografije klavirjev v evropskih vilah.
V zraku · buzz buzz

Lepota se skriva tudi v stvareh, ki na prvi pogled niso lepe. Francoski umetnik Romain Thiery je združil dva umetniška svetova: glasbo in fotografijo, nastale pa so osupljive fotografije, ki jemljejo dih.

Romain Thiery je profesionalni fotograf in pianist iz Francije, ki je v seriji fotogafij “Requiem for pianos” združil dva umetniška svetova, ki sta mu blizu: glasbo in fotografijo.

Z igranjem večnih klasik rad občuti pod prsti klavirske tipke, v objektiv fotoaparata pa želel ujeti tudi leta nedotaknjene klavirje, ki se skrivajo v najbolj misterioznih in zapuščenih – že razpadajočih – vilah Evrope.

Na fotografijah je ujel duh razkošja, elegance in kiča, osrednji predmet pa je zapuščeni klavir, ki v naši domišljiji obudi zgodbo določene vile.

Za potrebe te zbirke je avtor obiskal več držav, vključno s Francijo, Italijo, Belgijo, Ukrajino, Nemčijo in Poljsko. Kako fascinantna so njegova dela, pa si lahko ogledate v nadaljevanju.

DisneyxPixar letalo 2018. Prvo letalo Disney x Pixar, v katerem otroške sanje postanejo resničnost Ganska krsta Nike Ganska krsta Nike: edinstven prostor za večni počitek Za ta astrološka znamenja bo mesec maj slab. Za ta tri astrološka znamenja bo maj najhujši mesec Zakaj ljudje imajo radi karaoke? Zakaj imajo ljudje radi karaoke? · · ·