Tatuji Rio 2016
V zraku · buzz buzz

Številni športniki radi okrasijo svoje zavidanja vredno telo z različnimi tatuji. Tudi v slovenski olimpijski reprezentanci se najde nekaj takih, ki nosijo tetovaže. Najbolj opazne so gotovo tiste teniške igralke Polone Hercog, tudi kajakaš Peter Kauzer, ki ima na rami tatu leva s krono, ne zaostaja dosti. A onadva še zdaleč nista edina, ki smo ju na OI Rio 2016 opazili s tatuji. Na kup smo zbrali samo najboljše, od malce bolj kričečih do minimalističnih, med katerimi jasno prevladuje motiv olimpijskih krogov. To so najlepši tatuji, ki smo jih opazili na olimpijskih igrah v Riu.

Športniki imajo popolno telo za tatuje, ki jih na ogled vsakič znova postavijo na tekmovanjih, še posebno do izraza pa pridejo prav na olimpijskih igrah, ko jih gleda cel svet. Rio 2016 je postregel s številnimi primeri tetovaž, mi pa smo v čast iger izbrali le najboljše in tiste z bolj športnimi motivi.

PREBERITE ŠE: Psihedelični tatuji naravnost iz sanj

Med Slovenci, ki so ali še nastopajo v Riu, so potetovirani Polona Hercog (teniška igralka), Pater Kauzer (kajakaš), Uroš Zorman, Dean Bombač in Marko Bezjak (vsi rokometaši) in morda še kdo, ki to spretno skriva. Kateri tatu športnika pa je vam najbolj všeč?

To so najlepši tatuji, ki smo jih opazili na olimpijskih igrah v Riu:

Francoz Frederick Bousquet (plavanje)Odpri galerijo
Skoki na ploh Skoki na ploh – najbolj boleče tekmovanje na svetu! Potegavščina z govorečo hrano Potegavščina z govorečo hrano – Seth Rogen strašil kupce Utrinki iz serije A je to! A je to! Pat in Mat praznujeta 40 let! Usain Bolt zna slovensko! ”Najboljši sem.”: Usain Bolt zna slovensko! · · · · · ·