cover
Sponzorirano · Utrip mesta · dom

S pomivalnimi stroji Siemens je vsak cikel pomivanja posode sijajen. Zahvaljujoč inovativni tehnologiji in novim funkcijam bomo vedno dosegli bleščeče rezultate.

Sodoben kuhinjski dizajn je zasnovan na ravnih linijah, prednja stran elementov pa je elegantno oblikovana brez ročajev. Pomivalni stroji speedMatic s sistemom openAssist se enostavno in priročno odpirajo. Ko rahlo pritisnemo na prednjo stran pomivalnega stroja, se elektronsko sproži sistem, ki nekoliko odpre vrata. Brez uporabe ročaja in vidnih odprtin. Vario tečaj predstavlja odlično rešitev za minimalne reže med pohištvenimi pročelji, nizka podnožja in visoke delovne pulte. V celoti integrirano pohištveno pročelje se pri aparatih z vario tečajem ob odpiranju aparata rahlo pomakne navzgor. Večje reže so tako pri visoki vgradnji pomivalnih strojev le še preteklost.

Z majem je Siemens razširil asortiman pomivalnih strojev na slovenskem trgu in do konca julija nudi kupcem ob nakupu pomivalnega stroja Siemens kar dve dodatni ugodnosti: 99-dnevno testno obdobje z možnostjo vračila kupnine ob nezadovoljstvu z nakupom ter darilo – polletno brezskrbno pomivanje posode s tabletami Finish all in 1.

8 Udobje geometrijskega fotelja Q1 cover1 Prikupna kafetjera popestri druženje ob dišeči skodelici kave horizontalni Florideja prinaša mini oazo zelenja v vaš dom Foto: Bae She Wa Leseno pohištvo, ki z organsko obliko zapelje vse naše čute · ·