Male avanture vsakdanjih predmetov
V zraku · buzz buzz

Si predstavljate, kaj bi se vsakdanji predmeti pogovarjali, če bi lahko govorili? Ilustrator Salim Zerrouk jim je podaril človeške lastnosti in si zamislil prav to. Želite vedeti, kaj si o svoji službi misli termometer? O čem bi tekla debata med vložkom in tamponom? Kakšen bi bil otrok med soncem in oblakom?

Tunizijski ilustrator Salim Zerrouk aka Ta7rich, ki je študiral na alžirski univerzi za likovno umetnost, je sebe opisal kot velikega otroka in njegove ilustracije, kjer je antropomorfiziral oziroma počlovečil vsakdanje predmete, več kot zgovorno pričajo o tem. In če bi ti vsakdanji predmeti lahko ”govorili”, bi to bile njihove misli, besede in dejanja.

PREBERITE ŠE: Emily Blincoe, Arrangements – fotografska serija, ki slavi paleto barv v vsakdanjih predmetih

Male avanture vsakdanjih predmetovOdpri galerijo
cover-angelina-jordan Neverjeten video: 8 letna deklica, ki je s svojim talentom šokirala svet Screen Shot 2018-03-13 at 09.13.34 copy Kaj ženske privlači na moških? (ni enako temu, kar misli večina moških) Kratica LOL počasi utaplja v pozabo. LOL je out, ha-ha je in! Kaj so vzroki za padec produtkivnosti poleti? Zakaj nam poleti pade produktivnost? · ·