1_SALT
Utrip mesta · mobilno

Lujac Desautel se je lotil novega koncepta, le da tokrat ni vzel v precep mega jahte (Glass), pač pa jadrnico, ki jo je naslovil Salt. Plovilo je izjemno prostorsko fleksibilno in se prilagaja glede na potrebe potnikov. Tu so stopnice, ki se spustijo vse do gladine, pa panoramska stekla, ki se skrijejo ob stran kot zavese. Na začelju pa se kakopak bohoti bar, poravnan z vodno gladino.

Salt je futuristična jadrnica, ki jo je zrisal arhiktekt in oblikovalec jaht Lujaca Desautela. Jadrnica se v dolžino vleče 55 metrov, kar je enako, kot se v nebo pne najvišji jambor. Pohvali se lahko s tremi jedilnicami, petimi kabinami in še kar nekaj spalnih kotičkih za posadko. Več pa bodo razgalile fotografije.

PREBERITE ŠE: Mega jahte – vodna plovila prihodnosti

Lujac Desautel in njegova jadrnica prihodnosti Salt.Odpri galerijo
Goodyearova pnevmatika, ki proizvaja električno energijo za hibridne sisteme. BH03 – Goodyear s pnevmatiko, ki proizvaja električno energijo Screen Shot 2015-03-09 at 16.06.45 Subarujeva svetovna potegavščina s spreminjanjem barve WRX STIja Rolls Royce Phantom Serenity ni prav nič fantomski. Rolls-Royce Phantom Serenity – posebnež z estetsko dovršeno notranjostjo Aston Martin DBX Aston Martin DBX: Vizija britanske prihodnosti razreda GT ·