Sevis Vinyl Me vam pošlje vinilno ploščo v vaš poštni nabiralnik
Kulturni izbor · glasba

Ste se naveličali svoje ‘playliste’ in ne veste, kaj bi poslušali? Servis Vinyl Me vam pošlje vinilno ploščo v poštni nabiralnik. Naročnina, ki stane približno 30 evrov mesečno (44 $), vam bo odprla vrata v širok svet nove in stare, komercialne in manj popularne, a v vsakem primeru noro kakovostne glasbe.

Vinyl Me, Please je podjetje, ki verjame v moč dobre glasbe, posnete v kakovostnem formatu. Glasbo je treba, tako kot vse druge oblike umetnosti, spoštovati, jo negovati in se od nje učiti o življenju, prijateljstvu in ljubezni. Pomemben del tega procesa pa je posameznikov odnos do glasbe. Servis Vinyl Me pošlje vinilno ploščo v vaš poštni nabiralnik ter tako poskrbi za vašo glasbeno izobrazbo in užitek ob poslušanju najvišje tehnične in umetniške kakovosti. Podjetje uporabnikom vsak mesec na dom pošlje eno ploščo, ki je vredna vse slušne pozornosti in razmisleka. Zraven priložijo še plakat z umetniškim delom, ki ga je navdihnil album, ter recept za koktajl, ki poglobi užitke ob poslušanju vilinke.

PREBERITE ŠE: Top 10 olimpijskih hitov: nepozabne himne olimpijskih iger

Sevis Vinyl Me pošlje vinilno ploščo v vaš poštni nabiralnik.Odpri galerijo

Najbolje plačani DJ 2016 Najbolje plačani DJ na svetu 2016: Calvin Harris ostaja kralj med zaslužkarji Tindersticks Koncert: odlični Tindersticks novembra v Kinu Šiška Olimpijske himne Top 10 olimpijskih hitov: nepozabne himne olimpijskih iger Rockin'1000 Rockin’1000 – 1000 glasbenikov zaigralo pesmi Seven Nation Army in Smells Like Teen Spirit · · ·