Optična prevara z nogami
V zraku · buzz buzz

Internet si beli glavo z novo optično prevaro. Na tej fotografiji je šest deklet, a naštejemo lahko samo pet parov nog? Kje so noge dekleta na sredini, ki drži kozarec? Naj vam toliko namignemo, da dekle definitivno ima obe nogi.

Ta fotografija ne bi bila nič posebnega, če na njej ne bi bilo šest deklet in samo deset nog. Eni od navijačic nogometnega kluba Green Bay Packers manjkajo. Kako je to mogoče? Kam so izginile noge dekleta na sredini kavča?

PREBERITE ŠE: Odsev – optične prevare, ki vam bodo odpihnile možgane

Če pogledate pozorno, hitro ugotovite, da imajo vsa dekleta svoje noge. Do optične prevare pride, ker se nekatera dekleta precej nagibajo. Noge drugega dekleta z leve so tako v resnici skrite za nogami prvega dekleta (da se to ne opazi, je krivo tudi dejstvo, da imata isto barvo hlač), medtem ko par, ki ste ga pripisovali drugemu dekletu, v resnici pripada punci ‘brez nog’ na sredini. Če vam še vedno ni jasno, kaj se dogaja, si oglejte spodnjo fotografijo.


Teslin avtopilot predvidi nesrečo Teslin avtopilot predvidi prometno nesrečo, še preden se ta zgodi, in s tem reši življenje vozniku BeFunky Collage Kakršna mama, takšna hči: čudovite fotografije mamic in hčera Cristiano Ronaldo Kako Cristiano Ronaldo zapravlja svoje milijone? Nedotaknjeno amazonsko pleme V Braziliji odkrili nedotaknjeno amazonsko pleme, ki živi v popolni izolaciji · ·