Sherakhan-Luxury-Charter-Superyacht-0-Hero
Utrip mesta · mobilno

V kolikor želite vsaj malce okusiti tisto pravo hedonistično življenje, lahko vedno najamete luksuzno superjahto Sherakhan.

Luksuzna superjahta Sherakhan je v bistvu predelana potniška ladja Princess Margaret, ki je svojo prvo resno predelavo v luksuzno plovilo doživela leta 2005. Jahta, ki v dolžino meri 69,65 metrov, je bila odtlej deležna še nekaterih popravkov, vendar nobene tako konkretne kot decembra 2017 na dvorišču nizozemskega podjetja Icon Yachts. Takrat je postala to, kar je danes: impresivna lepotica, idealna za druženje in zabavo z družino in prijatelji.

Sherakan je narejen iz jekla in aluminija, ponaša pa se tudi z ultramodernim stabilizacijskim sistemom, ki zmanjša učinek zibanja, kar ima za posledico prijetnejšo izkušnjo križarjenja. Sprejme lahko do 26 gostov v 13 sobah in dodatnih 20 članov posadke, ki poskrbijo za sproščeno luksuzno izkušnjo na jahti. In čeprav so čisto vse dobrine slednje izjemne, nekaj “igračk” resnično izstopa. Če boste torej kdaj imeli priložnost, da jahto najamete, boste ob tem dobili še cel asortima naprav, kot so kajaki, vodni skuterji, napihljivi gumenjaki, supi, itd. Toda največji bonus je lahko samo napihljiv vodni tobogan, ki vas bo z zgornje palube odpeljal naravnost v ocean!

Vsi tisti, ki pa bi raje ostali v varnem zavetju jahte, pa imate na voljo jacuzzi na palubi, lepotni salon, spa in savno ter popolnoma opremljen fitnes. Naj še dodamo, da se jahta ponaša z velikansko glavno suito z zasebno teraso in masažno kadjo.

In za koliko evrov vas zna oskubiti ta luksuz? Cena najema je v poletnih mesecih je 425.000 evrov na teden, če pa se boste odločili za raziskovanje ocena pozimi, pa boste morali za najem odšteti okoli 380.000 evrov. Ja, takšno razkošje ni poceni.

Galerija: Luksuzna superjahta Sherakhan

Luksuzna superjahta SherakhanOdpri galerijo
vespa-946-christian-dior-2-3028-default-large Vespa 946 Christian Dior: to je najbolj kul sodelovanje tega poletja Ford Bronco by ZeroLabs (foto:Zerolabs.com) Retro ikona v moderni preobleki: električni Ford Bronco Toyota Hilux Kultni pick-up Toyota Hilux je od sedaj nepremagljiv! 2021-skoda-octavia-scout (4) Nova Škoda Octavia Scout: priljubljeni družinski 4×4 karavan ·