Škoda Karoq
Utrip mesta · mobilno

Škoda bo čez nekaj dni razkrila, kaj je pripravila v segmentu mestnih terencev oziroma kdo bo prepričljiv naslednik Yetija. Le-ta je po vseh ocenah strokovnjakov do danes v samem vrhu razreda mestnih terencev.

18. maj je datum, ko se bo svetovni javnosti predstavil težko pričakovani Škodin Karoq. A ker se pri Škodi zavedajo, da je čakanje naporno opravilo, so nam malo pred uradno predstavitvijo postregli z nekaj dražljivimi fotografijami.

In čeprav smo pričakovali, da bo Karoq zgolj pomanjšana različica Škode Kodiaq, temu ni tako, saj so se oblikovalci potrudili, da bi lahko že na prvi pogled razlikovali avtomobila. Karoq bo ponujal vse že znane Škodine tehnologije, med drugim pa se lahko pohvali še z obilico prostora in kopico rešitev Simply Clever. Pričakujemo, da bo požel enak, če ne celo večji uspeh kot njegov večji brat, po uradni predstavitvi pa bo na ceste zapeljal v drugi polovici letošnjega leta.

Galerija slik: Škoda Karoq

Škoda KaroqOdpri galerijo
Alfa Romeo Stelvio Alfa Romeo Stelvio – romantični terenec Šotor Skycamp Šotor Skycamp – šotor bližje nebu bmw-5-series Avtonomna vožnja – BMW želi voziti popolnoma sam do leta 2021 Equilibrium Bike Equilibrium Bike – lepotec mestnih ulic