Ohišje za pametni telefon Honu
V zraku · tehnologija · gadgeti

Honu je slovensko ohišje za pametni telefon iPhone in sploh prvo dizajnirano ohišje za Applov telefon. Prednosti ohišja so dodatna baterija in možnost brezžičnega polnjenja.

Honu je lično slovensko ohišje za iPhone SE, iPhone 5 in iPhone 5s (pozneje bo na voljo tudi za druge modele). Je ohišje, ki je tudi dodatna baterija (3000 mAh) in omogoča brezžično polnjenje telefona.

PREBERITE ŠE: Prenosni polnilec Estream: mobilna hidroelektrarna za polnjenje telefona

Honu je sploh prvo dizajnirano ohišje za iPhone. Izdelano je iz enakega materiala kot ohišje iPhona (aluminij) in odeto bodisi v steklo Gorilla Glass 4 bodisi v bambus. V prodajo gre konec septembra 2016. Ob nakupu dobite tudi brezžično polnilno postajo, ki hkrati polni obe bateriji.

Ohišje lahko zamenjate sami ali pa vam to storijo strokovnjaki.

Honu – ohišje za iPhone:

Ohišje za pametni telefon HonuOdpri galerijo
Fitnes naprava Gymwatch. Gymwatch – naprava za trening, ki analizira gibe in meri intenzivnost vadbe Predvajalnik Sony NW-WM1Z Predvajalnik Sony NW-WM1Z – nov walkman numizmatične vrednosti PowerEgg - dron v obliki jajca Kvadrokopter PowerEgg – jajce, iz katerega se ”izleže” dron Prenosni polnilec Estream Prenosni polnilec Estream: mobilna hidroelektrarna za polnjenje telefona · ·