Soneva Jani, najbolj luksuzen hotel na Maldivih
Utrip mesta · destinacija

Soneva Jani, najbolj luksuzni hotel na Maldivih, je naravnost iz sanj. Bungalovi nad vodo, bele plaže, kristalno čista voda, tropsko rastlinje in nemoten pogled na Indijski ocean … Le kaj več bi si lahko želeli? No, najbolj luksuzni hotel na Maldivih ni samo to, ponuja še veliko več, in tukaj je pet razlogov, zakaj bi ga morali obiskati.

Zakaj obiskati Soneva Jani, najbolj luksuzen hotel na Maldivih:

Bungalovi nad vodo

Soneva Jani ima 24 bungalovov nad vodo, od enosobnih vil do vil s štirimi spalnicami. Vsaka ima zasebni bazen, mrežo nad vodo za ležanje, kopalnico na prostem in osebnega butlerja. Več bungalovov ima tudi nekaj, kar lahko vidimo prvič: tobogan.

Soneva Jani, najbolj luksuzen hotel na MaldivihOdpri galerijo

Rajski kino pod zvezdami

Dvakrat na teden se v resortu predvajajo filmi v kinu nad vodo, prvem tovrstnem kinu na Maldivih. Film lahko spremljamo v mrežah nad vodo ali pa se namestimo na oblazinjen ležalnik, medtem pa grizljamo brezplačno pokovko. Gostje dobijo tudi slušalke Bluetooth.

Popolna viseča mreža

Le kdo ne mara odlične viseče mreže? V tej mreži se lahko sončite, opazujete morsko življenje ali pa skočite v vodo. Sonce je tukaj zelo močno, zato ne skoparite s kremo za sončenje. Če vas vseeno preveč ‘zažge’,  se lahko odpravite v SPA na terapijo Sodashi Sun Soother, pri kateri vam z rastlinami, kot so sivka ali pa geranija, pomirijo rdečico in neprijetno draženje.

PREBERITE ŠE: RENAISSANCE ISLAND: ČAROBNI OTOK NA KARIBIH

Observatorij

Maldivi so idealen otok za opazovanje zvezd, saj zrak tukaj ni tako onesnažen. V restavraciji So Starstruck lahko rezervirate mizo in tako boste večerjali na vrhu observatorija, družbo pa vam bo delal astronom Mike Dalley. Prisluhnili boste lahko razpravam in zgodbam o ozvezdjih, ki si jih lahko ogledate s pomočjo 16-palčnega teleskopa Eleos.

Pomične strehe

Če se nočnega neba preprosto ne morete naveličati, se odpravite nazaj v bungalov in s pritiskom na gumb premaknite streho in že lahko gledate zvezde v vsem njihovem sijaju. Udobno se namestite na postelji in opazujte zvezdne utrinke.

12 krajev, ki jih mora obiskati vsak Harry Potter navdušenec 12 krajev, ki jih mora obiskati vsak oboževalec Harryja Potterja 1000-500-citymagazine-cover 10 nasvetov za solo popotnike cover 10 airbnbjev, ki vas bodo ‘sezuli’ švedska Spakirajte kovčke, cela Švedska je na Airbnbju! · · · · · · ·