jayson-hinrichsen-zeF2788ZKLM-unsplash
V zraku · astrologija

To odkritosrčno in pogumno znamenje bi raje gorelo v peklu, kot bi se lagalo!

Astrologi pravijo, da to znamenje ne prenese laži – v to kategorijo ne sodijo zgolj jasna izkrivljanja resnice, temveč tudi vse druge vrste neiskrenosti. Ne prenese pretvarjanja, da je nekdo nekaj drugega, kot v resnici je.
Ne mara egoističnih in agresivnih posameznikov, zato se izogiba vsaki obliki manipulacije in izkoriščanja drugih. Takšna merila, kot ima za druge, brezpogojno drži tudi zase.

Trdno verjame, da je resnica najboljša možna pot, čeprav zagotovo ni najlažja. Zaradi tega na kratki rok včasih ostane brez določenih stvari. Raje trpi jezo ljudi, ki slišijo resnico, kot da se poslužuje določenih ugodnosti, ki bi mu jih prinesla bela laž. Na dolgi rok zaradi tega spi bolj mirno in iskrene odnose, ki temeljijo na etičnosti.

TAKŠEN PAČ JE OVEN

66650482_787523208308204_2158039995262241057_n Makeup Mini Fridge Blaupunkt: zdaj lahko kupiš hladilnik za kozmetiko Pasja pedikura: lastnike kosmatincev je obnorel ta lepotni trend Pasja pedikura: lastnike kosmatincev je obnorel ta lepotni trend veronika_decides_to_die-Banner-2015 Nobeno srce ni trpelo, kadar je šlo za svojimi sanjami: 10+ misli Paula Coelha za življenje demorris-byrd-MbGyjojlz2Y-unsplash Ko misliš, da ne moreš več, takrat največ zmoreš: dvigni glavo, nasmej se in naredi nekaj s svojim življenjem! ·