Splet je obnorela razprava o tem, kako pravilno obleči modrc
Utrip mesta · moda

Kdo bi si mislil, da bo način, na katerega si oblečeš modrc, zanetil ogenj na spletu? Internet se je razdelil na dve skupini ljudi in vsaka je prepričana, da je njen način oblačenja pravilnejši. Kako ga oblečeš ti?

Tokrat smo zatavali na temačno stran interneta, kjer ljudje z vseh koncev sveta razpravljajo, kako pravilno obleči modrc.

Uporabnik spletnega medija Twitter nakaimosu je delil fotografijo, na kateri sta prikazana dva načina oblačenja modrca – takšnega, pri katerem ženska zapne modrc na hrbtu (dekle na rdečem ozadju), in takšnega, ko ga zapne spredaj (dekle na modrem ozadju).

O tej temi so namreč pisali že leta 2015 na spletni strani BuzzFeed, in sicer so izvedli anketo, v kateri je 55 % žensk reklo, da modrc obleče tako, da ga zapne spredaj in ga nato obrne, le 39 % žensk ga zapne na hrbtu. Najbolj zanimiv je odgovor preostalih 6 % žensk, ki modrc oblečejo kot majico. Kako jim to uspe, nimamo odgovora ne mi ne uporabniki spleta, ki na omrežju Twitter skušajo razvozlati to misterijo.

In četudi se zdi, da ni pomembno, kako ga oblečeš, dejansko obstaja način, kako to naredili “pravilno”.

Strokovnjaki trdijo, da je boljše, če modrček zapneš na hrbtu – na tak način boš podaljšala njegovo življenjsko dobro, sicer se zaradi obračanja, kot prikazuje dekle na modrem ozadju, hitreje raztegne in izgubi obliko. Ženske, ki sodijo v tistih 6 %, pa po mnenju stroke najbolj uničujejo modrc.

V katero skupino sodiš ti?

Lemoga, joga z lemurji je nov odštekan način sprostitve Lemoga, joga z lemurji je nov odštekan način sproščanja bruce-willis-parrot-cay-estate-1-thumb-960xauto-98245 Zdaj lahko kupiš to noro vilo Brucea Willisa Picture1 Tako sta si privoščila zmagovalca Eme! shutterstock_302387999 To so 3 astrološka znamenja, ki imajo največjo možnost, da postanejo milijonarji