best-wedding-photos-2017-fearless-awards-10-59e451546ffce__880i
V zraku · buzz buzz

Komu bi zaupali fotografiranje svoje poroke? Bi dovolili družinskem članu, prijatelju ali bi najeli poklicnega fotografa? Odgovornost je namreč ogromna, fotografije pa morajo ujeti trenutke, ki se nikoli več ne bodo ponovili. In kako dobre ter ganljive so lahko poročne fotografije, dokazujejo tudi nagrajenci Fearless Awards – te fotografije bi nedvomno zadovoljile tudi najbolj izbirčne mladoporočence. To so najlepše poročne fotografije!

Na spletni strani Fearless Photographers vsaka dva meseca razkrijejo skrbno izbrano kolekcijo poročnih fotografij. Manj kot tri odstotke prispelih fotografij izberejo izkušeni in priznani sodniki, ki iščejo tista dela, ki premikajo meje poročne fotografije. In rezultati so res osupljivi. Gre namreč za čudovite poročne fotografije, ki ganejo in ki nedvomno zajemajo tiste trenutke, ki se nikoli več ne bodo ponovili. Tukaj so najlepše poročne fotografije, ob katerih boste težko ravnodušni.

Galerija: Najlepše poročne fotografije

Najlepše poročne fotografijeOdpri galerijo
giphy (41) 5 stvari, ki jih nikoli ne bi smeli guglati Halloween kostumi za romantične pare Najboljši kostumi za Halloween za romantične pare Monoobrv Skrajno nenavadne stvari, ki ponekod veljajo za privlačne in-real-life-hed-2017 Kako bi bilo spletno nadlegovanje videti v resničnem življenju? · · · · ·