SurfEars-3.0-0-Hero
Utrip mesta · šport

Športniki, ki velik del svojega življenja preživijo v morju, so vseskozi izpostavljeni mrzli vodi in vetru. Kot odlična zaščita za njihova ušesa se predstavljajo zamaški za ušesa SurfEars 3.0.

Deskarji na vodi, potapljači, plavalci, veslači, jadralci in drugi navdušenci nad vodnimi športi imajo v primerjavi z navadnimi smrtniki veliko večje možnosti, da jih prizadenejo različna obolenja ušes, kot je denimo surfersko uho. Pri slednjem se začnejo kosti, ki obdajajo slušni kanal, zraščati, kar sčasoma privede do poslabšanja sluha.

Pred takšnimi in drugačnimi težavami lahko ubežite s pomočjo vodotesnih zamaškov za ušesa SurfEars 3.0. Ti se ponujajo kot popolna rešitev za vse, ki iščejo udoben in kompakten način za zaščito ušesnega kanala. Vodi namreč onemogočajo dostop do ušesa, hkrati pa poskrbijo za nemoten prenos zvoka. Za to, da jih ne boste nikoli izgubili, bo poskrbel učinkovit pritrdilni sistem.

Cena zamaškov za ušesa SurfEars 3.0, ki so si s svojimi lastnostmi že pridobili zaupanje številnih športnikov po svetu, znaša 49,95 €. Na voljo so v različnih velikostih, obenem pa jih je mogoče prilagoditi obliki uporabnikovega ušesa.

Galerija – SurfEars 3.0

SurfEars 3.0Odpri galerijo

shutterstock_1309687783 Aktivnosti na prostem, ki topijo kalorije, pa niso tek shutterstock_609626255 (1) Kako kupiti prave pohodniške čevlje? 528413 Adidas Ultraboost 19: najbolj izpopolnjena različica legendarnega modela Ultraboost doslej Caribou Adventure Caribou Adventure: kajak, ki je kot nalašč za začetnike ·