Pametna svetilka Fluxo
Utrip mesta · dom

Svetilki Fluxo ne pravimo najpametnejša svetilka na svetu kar tako. Njeno svetlobo lahko namreč usmerjate po mili volji v katerokoli smer, in to kar z mobilno aplikacijo. A to je le ena od številnih prednosti te LED-svetilke, ki med drugim omogoča prilagajanje svetilnosti in barve.

Svetilka Fluxo lahko zaradi v krog postrojenih LED-diod svetlobo pošilja v poljubno smer. Najpametnejša svetlika na svetu ji pravimo tudi zato, ker se nauči naših vzorcev obnašanja in samodejno prilagaja svetilnost glede na naše potrebe. Zaradi vgrajenega senzorja prisotnosti se sama tudi prižge in ugasne, upravljanje z mobilno aplikacijo pa je tako zabavno, da bi se lahko z njo igrali ves dan.

PREBERITE ŠE: Lampster – namizna svetilka kot humanoidni robot

Sicer pa predlagamo, da si kar v posnetku pogledate, kaj vse svetilka Fluxo zmore, in da trditev iz naslova ni iz trte izvita. Potem pa brž na Kickstarter, kjer si jo lahko prednaročite za (preračunanih) 335 evrov.

DIY skodelica okrašena z lakom za nohte Božično darilo v zadnji minuti: DIY-skodelica, okrašena z lakom za nohte Pri Ronaldu doma Tako živi Cristiano Ronaldo, v hiši, vredni 6,5 milijona evrov Kabinetne omarice z retro zvočniki Kabinetne omarice z barvitimi Bluetooth zvočniki Sveča iz jabolka DIY-sveča: kako iz jabolka izdelati dekorativno svečo ·