analysing-every-insane-moment-in-that-ridiculous-sylvester-stallone-pen-advert-1680x1120
Kulturni izbor · film

Sylvester Stallone je javnosti poznan kot zvezdnik filmov Rocky in Rambo. V zadnjem času igralski karieri ne posveča več veliko časa, je pa zato veliko pozornosti vzbudil z lansiranjem lastne linije pisal.

Stallonu, ki do pisal več kot očitno goji posebno ljubezen, je pri izdelavi njegovih dveh nalivnih peres Chaos pomagalo podjetje Montegrappa.

Dvojec je na sceno vstopil z velikim pompom, za kar je zaslužen verjetno najbolj absurden oglas vseh časov.

Oglas nas že na samem začetku prepriča, da nalivna peresa niso le sredstva za pisanje, pač pa imajo tudi simbolni pomen. Njegovi ustvarjalci pisalo vseskozi povezujejo z ognjem in ga predstavijo kot mogočno orožje, s katerim se je mogoče spopasti z vsako težavo. Stallone je v izdelek vključil okostnjaka in kačo, ki pričata o smrtonosnosti nalivnega peresa.

Čeprav se boste s pisalom v roki počutili neustrašno, pa vas moramo opozoriti tudi na njegove slabe plati. Nalivno pero mora biti v svoji osnovi kar se da udobno, to pa gotovo ne velja za podolgovato pero nepravilne oblike. Če s svojim imetjem v javnosti ne želite izstopati, vam prav tako priporočamo, da se nakupu izognete.

Za kičasti nalivni peresi bo treba odšteti nesramne vsote denarja. Cena dražjega modela znaša neverjetnih 42.750 funtov oziroma 48.610 evrov.


Fantastic_beasts_adn_where_to_find_them Novembrska filmska platna: najbolj čakano nadaljevanje Magičnih živali je tu dmth_wp1_1920 To je razlog, zakaj se ti grozljivke zdijo strašljive Kateri klasični Halloween film moraš gledati glede na svoje astrološko znamenje? Kateri klasični halloween film moraš gledati glede na svoje astrološko znamenje? cena-do-remake-de-cemiterio-maldito-1539185288107_v2_1920x1279 Eden najgrozljivejših filmov Stephena Kinga bo dobil remake, tu je napovednik za Mačje pokopališče · · ·