TAG-Heuer-Carrera-Ring-Master-Calibre-5-Mohamed-Ali-006
Utrip mesta · svet po moško

Velikega Muhhamada Alija ni treba posebej predstavljati, prav tako ne švicarskega proizvajalca ur TAG Heuer. Obe ‘znamki’ v svojem svetu pomenita moč in prestiž, obe sta zmagovali oziroma zmagujeta in osvajata srca. Muhammad Ali, ki je umrl lani, je v očeh mnogih največji športnik vseh časov, vsekakor pa je eno od najprepoznavnejših imen 20. stoletja. Tudi pri TAG Heuerju so se mu poklonili. In to z uro TAG Heuer Carrera Muhammad Ali.

TAG Heuer Carrera Muhammad Ali Calibre 5 je pravzaprav nova, zapestna različica legendarne štoparice 1957 Heuer Ring – Master, ki je imela na voljo 7 zamenljivih obročkov s svojimi merilnimi lestvicami, tako da so jo lahko uporabljali za različne športe.

Okvir ure Calibre 5 je narejen iz jekla, na hrbtni strani pa boste našli vgraviran Alijev portret z napisom “Tribute to Muhammad Ali”. Okvir krasi tudi safir, ki ga ne boste mogli opraskati in ne bo odbijal (sončne) svetlobe. Z uro se boste lahko potopili do 100 metrov globine.

Številčnica je črne barve, na njeni spodnji strani se nahaja okvirček za prikazovanje dni, za zgornji pa logotip TAG Heuer. Vgradili so tudi vrtljivi obroček, ki prikazuje 15 boksarskih rund. Usnjeni pašček je v črni barvi, okrašen z rdečimi šivi.

Carrero Muhammad Ali Calibre 5 si lahko privoščite za 2.700 evrov.

Galerija: Ura TAG Heuer v poklon Muhammadu Aliju

Ura TAG Heuer v poklon Muhammadu AlijuOdpri galerijo

DSC07216 Padla je največja stava v prvem oglasu v živo OtterBox Venture Hladilna skrinja OtterBox Venture – ”must have” za izletnike Z modelom X16 bo zaigral tudi kapetan NK Maribor Marcos Tavares_ Adidas ACE 17 PURECONTROL: kopačke tudi za igranje na ulici shutterstock_533931292 Najboljši pripomočki za britje in popolno brado · · ·