Backstreet Boys 2017
Kulturni izbor · glasba

Priljubljena fantovska skupina Backstreet Boys se marca 2017 vrača na sceno. Petčlanska zasedba, ki je kraljevala v devetdesetih, se nikoli ni zares upokojila, kljub temu pa so marsikomu ušli iz spomina. Vas zanima, kako Nick Carter, Kevin Richardson, Brian Littrell, Howie Dorough in A. J. McLean zvenijo 23 let pozneje?

Čeprav so najboljši časi za skupino Backstreet Boys že mimo, pa petčlanska fantovska zasedba, za katero so nekoč vreščale najstnice in pregrevale bliskavice in je leta 2013 postala del Pločnika slavnih, še vedno brca.

Marca 2017 je najuspešnejša fantovska skupina vseh časov napovedala niz plesno-glasbenih nastopov na velikem odru Las Vegasa. Obljubljajo spektakel brez primere v slogu svojih nekdanjih nastopov, a na steroidih, kot so se izrazili.

Da boste lažje počakali na turnejo, prisluhnite njihovemu nedavnemu nastopu v oddaji The Late Late Show with James Corden, kjer se jim je ob izvajanju skladbe Everybody (Backstreet’s Back) pridružil tudi priljubljeni televizijski voditelj in komik, ki je zaslovel s karaokami v avtomobilu s slavnimi.

PREBERITRE ŠE: Lady Gaga ima nov videospot – Perfect Illusion

Preverite, kako Backstreet Boys zvenijo 23 let in prek 130 milijonov prodanih albumov pozneje.

Nastop skupine Backstreet Boys leta 2016:

Backstreet Boys nekoč in danes:

Backstreet Boys, ko so bili še dečki.Odpri galerijo

Robbie Williams – Party Like A Russian Robbie Williams ima nov videospot – Party Like a Russian, v katerem se norčuje iz Putina Umetna inteligenca zdaj piše še skladbe. Avtor te skladbe je umetna inteligenca! Videspot za Pen Pineapple Apple Pen Video za skladbo Pen Pineapple Apple Pen obnorel spletno občinstvo Dojenčke iz naslovnice albuma Nevermind skupine Nirvana 25 let kasneje. Dojenček z naslovnice albuma Nevermind skupine Nirvana 25 let pozneje spet v bazenu · · · ·