ezgif.com-webp-to-jpg (9)
V zraku · buzz buzz

Ali ste zadovoljni s svojo službo? Če na to vprašanje niste odgovorili pritrdilno, vam ponujamo edinstveno priložnost. Na voljo je delovno mesto, na katerem boste zaužili obilico Nutelle.

Blagovna znamka Nutella išče sladkosnede, ki bodo zadolženi za preizkušanje slavnega čokoladnega namaza.

V službi bo treba okušati kakav, lešnike in druge sestavine, ki jih vsebuje priljubljena Nutella. Kandidati, ki jih bo blagovna znamka v lasti podjetja Ferrero sprejela v svoje vrste, bodo najprej morali prestati trimesečno usposabljanje, v sklopu katerega se bodo naučili prepoznavati različne okuse.

Na žalost zaposlitev ne obsega polnega delovnega časa. Če ste svojemu delodajalcu že poslali sporočilo, v katerem ste naznanili svojo odpoved, vam priporočamo, da se mu v najkrajšem možnem času opravičite.

Delo se sicer opravlja v Albi, majhnem mestecu na zahodu Italije. Vsi zainteresirani se boste v primeru, da si službo zares želite, torej morali tudi preseliti.

Svojo prijavo lahko oddate tukaj. Naj vas ne preseneti, da je oglas za delo zapisan v italijanskem jeziku.

jamakassi-341149-unsplash Zakaj je za nekatere ljudi glasba kot prijateljstvo? shutterstock_686559082 5 spominov, ki jih moraš ustvariti v svojih 20. in jih nikoli ne boš obžalovala Najvarnejše letalske družbe na svetu. Najvarnejše letalske družbe na svetu tyler-nix-471031-unsplash 7 razlogov, zakaj so Skandinavci najsrečnješi ljudje na svetu · · ·