tap_0131---181
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kot kaže, bomo odslej tipkali s tipkovnico, ki jo bomo nosili kot prstane, na enak način pa bomo upravljali tudi z miško. Takšno inovacijo namreč predstavlja ameriško podjetje Tap.

Tap je inovacija, ob kateri vam bo zastal dih. Nosljivo napravo, ki zajema tipkovnico in miško, preprosto namestite na vašo roko in zabava se lahko začne.

Izdelek se sestoji iz petih med seboj povezanih prstanov, ki zaznajo gibanje vaše roke in vam na ta način omogočajo tipkanje.

Tipkovnica in miška v enem se z drugimi elektronskimi napravami poveže preko brezžičnega omrežja Bluetooth. Združljiva je z večino operacijskih sistemov, kar pomeni, da vam omogoča upravljanje praktično vseh aparatov v vašem domu. Ob vrsti funkcij, ki jih ponuja, je še posebej primerna za aplikacije z virtualno resničnostjo, kot so denimo videoigre.

Tap se prav tako ponaša z veliko mero udobja, ergonomsko obliko in preprostostjo uporabe. S pomočjo sistema TapGenius, ki deluje kot zabavna mobilna igra, se boste tehnološke abecede naučili v zelo kratkem času.

Za edinstveno napravo bo potrebno odšteti 179 $ oziroma 156 €.

Galerija – tipkovnica in miška na zapestju

TapOdpri galerijo

samsung akg Samsung predstavil tri nove brezžične modele slušalk AKG Povezovalnik elektronskih naprav. 5 tehnoloških pripomočkov za izjemno zaposlene ljudi Fujifilm-X-T3-mirrorless-camera-product-photos Fujifilm X-T3: Fujifilm nagradil vse tisto, kar je najpomembnejše iRobot Roomba i7+ iRobot Roomba i7+: najnovejši sesalec si zapomni tloris vašega doma in se sam izprazni · · · ·