Napačno črkovani tatuji
V zraku · buzz buzz

Marsikdo se ne odloči za tatu ravno zato, ker se boji, da bo svojo odločitev pozneje v življenju obžaloval. Ti posamezniki so sicer imeli dovolj poguma, da so si dali potetovirati telo, a imeli to smolo, da so naleteli na nepismenega tetoverja. Oglejte si tatuje z nedopustnimi slovničnimi napakami, ob katerih se vam bodo lastniki prav zasmilili.

Imeli so pogum, da so si s sporočilom dali potetovirati telo, a to smolo, da so njihovi tetoverji prešpricali ure angleščine, kajti besede so jim napačno črkovali.

Sprašujemo se, kako je to mogoče. Ko se človek odloči za tatu, ki je življenjska odločitev, pač trikrat preveri, ali je besedo pravilno zapisal, preden preda svojo željo tetoverju, ta pa bi tudi moral opaziti morebitno napako.

PREBERITE ŠE: Najlonke, ki dajejo vtis, kot da imate tatu

Pri nekaterih napačno črkovanih tatujih s slovnično napako je šlo verjetno res zgolj za neljubo napako, s katero pa bodo morali ti posamezniki verjetno živeti celo življenje, pri drugih pa ne moremo mimo opazke, da sta bila verjetno tako lastnik tetovaže kot tetover nepismena, ob tem pa jima ni prišlo na pamet, da bi dala zadevo prej v lekturo. In recept za katastrofo je tu!

Galerija – napačno črkovane tetovaže:

Tatuji s slovničnimi napakamiOdpri galerijo

Donald Trump se je po New Yorku prevažal s formulo. Donald Trump s formulo drvel po ulicah New Yorka Cristiano Ronaldo kot Kevin McCallister v parodiji na film Sam doma. Cristiano Ronaldo je sam doma – Ronaldo kot Kevin v parodiji na film Sam doma Speedflying Hitrostni spust s padalom, ob katerem boste zadrževali dih Facebook misli, da smo vsi mrtvi. Živi mrtveci – je Facebook tudi tebe razglasil za mrtvega? · · ·