Te grozne obrazne pite kuharskega mojstra so dejansko utelešenje Hudičevega brivca.
V zraku · buzz buzz

Deppovim grozovitim spreminjanjem umorjenih oseb v pite smo se lahko čudili in ‘obsojali’ v njegovi vlogi v filmu Hudičev brivec. Nekaterim navdušencem pa ti prizori očitno niso pognali krvi po žilah, ampak so postali navdih, saj ameriški pek Andrew Fuller ustvarja popolnoma enake pite.

Obrazne pite? Kdo bi si mislil, da je človeška domišljija tako nora. Ustvarjalka srhljivih rekvizitov Ashley Newman in ameriški pek Andrew Fuller sta zgodbo Hudičevega brivca, ki smo jo lahko gledali  na platnih, prenesla kar v resnično življenje. Ustvarila sta obrazne pite po vzoru brivca, ki je tudi obraze svojih žrtev spremenil v pite.

To odštekano idejo je začela Newmanova z izdelovanjem neužitnih pit v obliki pečenih človeških obrazov, izdelanih iz lateksa. A zdaj jih bodo oboževalci tega filma lahko tudi jedli. Newman se je namreč združila s pekom Fullerjem, ki je razvil takšno strategijo priprave, da je ustvaril pite, ki jih lahko pojeste.

Realističen videz obrazov Newmanova doseže tako, da razteza lateks, ki je na osnovi pene, in jih okrasi z jeziki in uničenimi zobmi. Obrazi pristno prikazujejo več sledov umora, ki so ponazorjeni s šivi na čelu in krvjo, ki prihaja iz ust in oči. Čeprav je kri na pitah videti odurno, v trenutku, ko kos pite pristane v ustih, na to pozabite, saj boste začutili zgolj vonj mete in okus češnje.

Da ne bo pomote, umetnika opozarjata, da s to sladico ne želita spodbujati ljudi k ubijanju, temveč gre zgolj za grotesko in umetnost.

Keeping-Up-with-the-Kardashians-2014-Season-9-Wallpaper Katero resničnostno oddajo bi morala spremljati glede na tvoje astrološko znamenje? Takšno je njegovo telo. Kako je videti telo človeka, ki je 55 ur plaval za zbiranje sredstev za raziskovanje raka? shutterstock_714722470 6 obljub, ki si jih moraš dati, če želiš preživeti fantastično jesen shutterstock_772932007 10 razširjenih dejstev o bogataših, ki niso resnična · · · ·