telemach
V zraku · tehnologija

Telemach z največjim omrežjem nove generacije v Sloveniji zagotavlja brezhibno delovanje obstoječih storitev in tehnologij prihodnost. Z milijonskimi naložbami v razvoj in nadgradnjo GIGA omrežja Telemach omogoča najvišje internetne hitrosti, ki jih bodo nemudoma občutili vsi uporabniki paketov EON. V teh hitrost odslej dosega tudi do 500 Mbps, njihova cena pa ostaja nespremenjena.

Z GIGA omrežjem, ki so ga v Sloveniji pri Telemachu predstavili novembra lani, družba odgovarja na zahteve uporabnikov in narekuje trende razvoja fiksnih storitev. Trenutno že več kot 80 odstotkov Telemachovega omrežja omogoča GIGA hitrosti interneta, kar pomeni, da je vzpostavljena infrastruktura za prihajajoče telekomunikacijske trende in storitve. V preteklih letih je Telemach z več milijonskimi naložbami razvil najsodobnejše fiksno omrežje, za izboljšanje uporabniške izkušnje pa so uporabnikom brezplačno zamenjali več kot 70.000 sprejemnikov, kartic in modemov. S tem so vse uporabnike pripravili na uporabo naprednih storitev, obenem pa vzpostavili infrastrukturo, s katero bo vsak uporabnik na najboljši možni način užival v svojih najljubših vsebinah.

Kako bodo GIGA omrežje občutili uporabniki?

Uporabniki bodo GIGA omrežje takoj občutili v obliki višjih hitrosti interneta v vseh paketih EON. Ta se je namreč obstoječim in novim uporabnikom zvišala iz 300 na 500 Mbps v paketu EON Premium, iz 150 na 250 Mbps v paketu EON Full in iz 75 na 100 Mbps v paketu EON Light. Trojčki družine EON s tem še naprej narekujejo trende razvoja telekomunikacijske ponudbe v Sloveniji. Ob tem velja izpostaviti, da so pri Telemachu uporabnikom ostalih paketov fiksnih storitev hitrosti interneta zvišali že v začetku letošnjega leta za do 50 odstotkov.

Vsebinsko bogatejši za nespremenjeno ceno

Kljub vsebinski nadgradnji paketov EON njihova cena ostaja nespremenjena. Stroški uporabnikov se torej kljub višjim hitrostim in tehnologiji GIGA omrežja ne bodo spremenili, novosti v paketih EON pa veljajo tako za zasebne kot tudi poslovne uporabnike.

google-introduced-a-new-smart-display-to-its-rebranded-line-of-nest-products Google Nest Hub Max: pametni zaslon, ki združuje vse, kar potrebujete CLIP: prenosni motor, ki navadno kolo v hipu spremeni v električno CLIP: prenosni motor, ki navadno kolo v hipu spremeni v električno Samsung Sero TV: gremo na Instagram Samsung Sero TV: gremo na Instagram dims (1) Bowers & Wilkins Formation Suite: ekskluzivna linija brezžičnih zvočnikov · · ·