Tetra Shed
Utrip mesta · dom

Tetra Shed je geometrična mobilna pisarna za notranje in zunanje prostore pod katero se je podpisalo podjetje Innovation Imperative, ki se ukvarja z arhitekturno prakso. Večnamenski konceptni objekt je narejen iz lesa, ki je prekrit s črno gumo. Mobilna pisarna lahko služi kot soba v sobi, primerna pa je tudi za zunanje prostore.

Vsi imamo približno podobne predstave o pisarnah. Bodisi so to sobe, bodisi gre za mnoštvo miz s predelnimi stenami. Tetra Shed od Innovation Imperative je nekaj drugega, nekaj inovativnega, saj gre za geometrično mobilno pisarno ustvarjeno za notranje in zunanje prostore.

PREBERITE ŠE: KantoorKaravaan – samozadostna mobilna pisarna v zavetju gozda

Modularna zasnovanost koncepta ponuja delovno okolje, kjer ste lahko popolnoma osredotočeni na svojo dejavnost. Tetro Shed lahko namreč ne samo postavite na poljubno mesto, ampak tudi prikrojite lastnim potrebam. Zato je lahko več kot le pisarniško okolje. Lahko je zavetišče na plaži, kiosk za prodajanje kart, prostor za učenje, ”stojnica” za promocijske namene, prostor, ki ga oddajate, ipd.

Tetra ShedOdpri galerijo
Infinity C - namizna svetilka prihodnosti Infinity C – konceptna svetilka, ki osvetljuje prihodnost namiznih svetilk Kako ohladiti prostor brez klime? Kako ohladimo prostor brez klime? Večnamenski kos pohištva, ki sliši na ime Cell. Cell – nenavaden hibridni kos pohištva v obliki celice SUNPlace - kuhinja/žar na povečevalno steklo SUNPlace – solarni žar, ki za peko namesto oglja uporablja sončne žarke · ·