katastrofa
V zraku · buzz buzz

O katastrofalnih dizajnih, ki niso služili svojemu namenu, smo že nekajkrat pisali. Ker se število teh vrsti, se vračamo z osveženo kolekcijo najslabših oblikovalskih mojstrovin. Ob pogledu nanje se boste vprašali, kako je mogoče, da so ti ljudje pridobili naziv oblikovalca.

Povsem normalno je, da se ljudje pri opravljanju vsakodnevnih obveznosti zmotimo in naredimo večje ali manjše napake. Vendar ni povsem razumljivo, kako je mogoče, da so nekateri oblikovalci dobili zeleno luč za ustvaritev dizajnov, ki so popolnoma nefunkcionalni ali vredni posmeha.

Kaj storiti, ko vidite, da je stikalo za luč poleg stikala za prižig alarma? Kako uporabljati stranišče, ki se nahaja na hodniku? In še veliko več je takšnih katastrof – v galeriji slik najdite svoje najljubše in nadgradite svojo kolekcijo z novimi ‘umetninami’.

Galerija slik – Katastrofalni dizajni

Oglas za elektriko!Odpri galerijo

shutterstock_1210562848 4 genske mutacije, za katere gotovo ne veš, da jih imaš Življenje japonskih budistov ni lahko. To je najsmrtonosnejši maraton na svetu Koledar 2019: vroči avstralski gasilci pozirajo s prikupnimi živalmi Gasilci pozirali zgoraj brez z ljubkimi živalmi in nam je pošteno vroče! Ideje za darila 2018: kul darila za sodelavce pod 30 evrov. Ideje za božična darila 2018: kul darila za sodelavce pod 30 evrov · · ·