Geneinno-Titan-_-featured
V zraku · tehnologija · gadgeti

Poletje je čas za raziskovanje morskega življenja. Marsikdo si na počitnicah poleg sproščanja želi ob potapljanju dvigniti raven adrenalina. Svoje podvige v morskih globinah pa lahko z novim dronom tudi posnamete.

Titan je podvodni dron, ki se lahko potopi do 150 metrov globine. Sposoben je ustvarjanja videoposnetkov v ločljivosti 4K in s frekvenco 30 sličic na sekundo ter fotografij v ločljivosti 8 MP. Njegova leča sicer zajame 160-stopinjski vidni kot. Dron je opremljen tudi z močnimi LED-lučmi.

Naprava je zelo preprosta za uporabo, saj jo lastnik upravlja z aplikacijo za pametni telefon ali tablico. Ta omogoča oddajanje videa v živo na družbenih omrežjih. Titan je opremljen s 6 koleščki, ki prispevajo k hitremu in spretnemu premikanju v vseh smereh. Dosegel bo hitrost do 2 metrov na sekundo. Prenašanju drona je namenjen praktičen kovček, ki je prav tako vodoodporen.

S Titanom bo pod morsko gladino mogoče posneti kakovostne posnetke, hkrati pa vam bo v pomoč tudi pri lovljenju rib. Uporabite ga lahko še za številne druge namene, vaš pa bo za 1.399 dolarjev oziroma 1.203 evrov. Prvi kupci ga bodo dobili v letošnjem oktobru.

Galerija – Podvodni dron Titan

TitanOdpri galerijo

UA Sport Wireless Train Headphones - Project Rock Edition Under Armourjeve nove slušalke so plod sodelovanja z ‘The Rockom’ ADCASE bo uspešno zaščitil vaš telefon. ADCASE: “airbag” za vaš pametni telefon FireShot Capture 10 - ROG Strix SCAR II I Lapt_ - https___www.asus.com_us_Laptops_ROG-Strix-SCAR-II_ copy Asus z modeloma Strix Scar II in Strix Hero II navdušuje igričarje Leo Pametni zvočni sistem Leo združuje izjemno kakovost in zavidljiv dizajn · · ·