kopalnakadspust
V zraku · buzz buzz

Alpska vasica Stoos v Švici je že peto leto zapored gostila nenavadno tekmovanje. Badewannen-Rennen oz. dričanje po snegu v kopalni kadi. V njej morajo biti najmanj trije, zmaga pa tisti, ki se po progi spusti najhitreje.

Medtem ko se sami po belih strminah dričamo s sanmi, lopatami in po zadnji plati, se v švicarski alpski vasici Stoos dričajo z oz. v banji!

Priljubljeno zimsko letovišče je že petič gostilo zimsko tekmovanje v spustu s kopalno kadjo (Badewannen-Rennen), ki vsako leto pritegne več tekmovalcev in gledalcev.

PREBERITE ŠE: Ledene skulpture in vzorci, ki so jih ustvarili avtomobili

V banji se tekmovalci ne smejo spustiti sami, pač pa jim morata v kadi delati družbo najmanj dva sotekmovalca, kar pa ni preprosto. Gre za tekmovanje, kjer je v prvi vrsti zabava in ne končni čas, tekmovalci pa se često našemijo oz. oblečejo v tematske kostume. Organizator vse te nagradi z dnevno smučarsko vozovnico za tamkajšnje smučišče.

Galerija – spust v kopalni kadi:

Dričanje v banjiOdpri galerijo

Kje je noga Kendall Jenner? Vsi se sprašujejo, kje je noga Kendall Jenner BeFunky Collage Te babice so bolj hude kot ti! funny-oh-no-comics-webcomicname-alex-norris-90-58806dbd50ece__880 (1) cover ‘Oh, ne’ ilustracije našega življenja Smešni starši Starši s smislom za humor, ki so si privoščili svoje otroke · · · ·