koronavirus bedaki
V zraku · buzz buzz · Koronavirus

To so t. i. koronabedaki!

Nekateri ljudje se na koronavirus odzivajo zrelo, odgovorno, torej SO DOMA! Drugi panično nakupujejo, skladiščijo zaloge, ne puščajo ničesar za druge in se norčujejo iz socialne distance. Nekaj se jih celo nadeja zaslužka s preprodajanjem osnovnih potrebščin, kot je toaletni papir. To so t. i. koronabedaki, ki dodatno otežujejo krizo za vse nas.

A internet vse vidi, internet vse ve. Pomaknite se naprej, kjer boste našli nekaj primerov t. i. koronabedakov, zaradi katerih bi včasih lahko preprosto izgubili še tistega malo zaupanja v človeštvo, ki nam ga je ostalo.

Prosim, ne poslabšajte že tako hude in težke situacije!

“Danes sem bil v CVS-u, ko je vstopil starejši moški s sprehajalko in vprašal, ali je na voljo še kaj toaletnega papirja zanj in za njegovo bolno ženo. Že ves dan se ga trudi najti. Ubogi moški je bil na robu solz. Zasmilil se mi je, zato sem mu ponudil pomoč pri iskanju toaletnega papirja. Ponudil sem mu, da ga odložim pri njem doma, če bi slučajno sam želel iti domov. Pomagal sem mu do avta, kjer ga je čakala žena z jeklenko kisika. Če samo pomislim, kako dolgo je potreboval od pulta v lekarni do vrat in nazaj do avta, si lahko samo predstavljam, kakšen dan je moral imeti. Porabil sem skoraj uro, da sem jima našel toaletni papir. Spomnite se te zgodbe, ko boste naslednjič “hordali” vse te izdelke! Preverite in se prepričajte, da bodo imeli tudi tisti, ki težje poskrbijo zase, vse tisto, kar potrebujejo, da preživijo dan!”

Posnetek moškega, ki je razmazal svojo slino na bruseljskem metroju. Posredovala je policija, celoten vlak pa so razkužili.

Ha ha!

“Zbolel sem za koronavirusom in zahtevam, da mi zagotovite 30-dnevni plačan dopust za 30 dni, sicer pridem v pisarno.”

“Potem ko smo izvedeli, da ste okuženi, smo takoj prosili vse zaposlene, da delajo od doma. Zato lahko pridete v pisarno in začnete delati. Vaša zahteva je zavrnjena.”

To preprosto ni prav!

Panično nakupovanje v času koronavirusa je doseglo novo dno: slepa nakupovalka je povedala, da ji drugi ljudje iz vozička kradejo toaletni papir, medtem ko se sprehaja po supermarketu s svojim psom.

Več ko boste vzeli, manj bo ostalo za druge!

Da bi “preprečili” koronavirus, so pripadniki južnokorejske cerkve v usta svojih članov škropili slano vodo. 46 ljudi se je okužilo, ker so uporabili isto škropilko.

Obstajata dve vrsti ljudi: katera ste vi?

Bog pomagaj!

“Influencerka” s TikToka poskuša začeti nov “koronavirusni izziv”: poliži straniščno desko!

Pastor iz Alabame je ljudi, okužene s koronavirusom, povabil, da pridejo v cerkev na tretma “zdravljenja z vero”.

Britanci v pubih in klubih, potem ko je premier Boris Johnson opozoril, kako pomembna je socialna distanca!

Najbrž bo imel dovolj, kaj pa vi menite?

Koronavirus v ZDA: med paničnim nakupovanjem so moškega zabodli s steklenico vina. In vse to zaradi enega paketa ustekleničene vode.

Ženska, ki se je odločila pokupiti vse mokre krpice v Costcu

Obljudena plaža Clearwater na Floridi

Hvala, Manchester!

Nisi samo del problema, ti si problem!

shutterstock_117236788 Prehitro odpuščajo: 5 težav, ki jih razumejo le stare duše christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash Brezplačni spletni tečaji najprestižnejših univerz na svetu (Harvard, Yale, Princeton …) dai-ke-GkraTrCYA_0-unsplash (1) 30+ koristnih in zabavnih spletnih strani, ki jih še ne poznate, pa bi jih morali almos-bechtold-alkJl-mokOY-unsplash Uprite se koronavirusu na drugačen način – z uporabo pozitivnih afirmacij! ·