cover-telefoni
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Koliko ste bili stari, ko ste dobili svoj prvi mobilni telefon? V tem prispevku se bomo v luči vrnitve Nokie 3310 spomnili priljubljenih mobilcev, s katerimi smo bili obsedeni na začetku tisočletja, ko so postali komercialno dostopni. Ste tudi vi začeli z Regljo?

Nova Nokia 3310 nas je spomnila na čase, ko smo z mobilnimi telefoni zgolj telefonirali, zato smo se sprehodili dve desetletji v preteklost in pogledali, kateri mobilci so bili popularni v času, ko o pametnih telefonih še ni bilo ne duha ne sluha.

PREBERITE ŠE: MWC 2017: nova Nokia 3310 – z moderno preobleko in kačo!

Kateri je bil vaš prvi mobilni telefon? Koliko ste bili stari, ko ste ga dobili/kupili? Kdaj se preklopili na pametnega? To so telefoni, ki smo jih imeli radi, pa jih je čas povozil. Ali pač?

Galerija slik: preveri ali je med izbranimi tvoj najljubši telefon

Ericsson GA628Odpri galerijo

Samsung XCover 4 Samsung XCover 4 – pametni telefon, trpežen kot Nokia 3310 Motorola Moto G5 MWC 2017: Motorola Moto G5 – eleganten kovinski suknjič za poceni telefon Samsung Galaxy S8 Konec je ugibanj, tak bo Samsung Galaxy S8! Pametni telefon Alcatel A5 LED MWC 2017: Alcatel A5 LED – zvezda žurov in koncertov · · · · ·