https_%2F%2Fsiteleaf.grovemade.com%2Fuploads%2Fgrovemade-walnut-desk-collection-laptop-stand-galb-C2
V zraku · dizajn · V zraku · tehnologija

Dobro organiziran delovni prostor je ključen pri povišanju produktivnosti. Že res, da zmogljiv prenosnik močno pripomore k nemotenemu delu, a pozabiti ne smemo niti na podstavek zanj. Tukaj so top podstavki za prenosnike.

Podstavki za prenosnike vam bodo pomagali pri odpravljanju številnih težav. Po njihovi zaslugi boste zaslon lahko nastavili na primerno višino, hkrati pa boste preprečili pregrevanje računalnika. Katerih so najboljši podstavki za prenosnike?

BLUELOUNGE KICKFLIP

Bluelounge, ki je na voljo v dveh velikostih, se bo odlično podal k 13-palčnemu in 15-palčnemu MacBooku. Minimalistični podstavek se lahko pohvali s preprostostjo uporabe.

bluelounge.com

RAIN DESIGN MSTAND

mStand je vaš prenosnik sposoben dvigniti do višine 15 cm. Ob nakupu aluminijastega podstavka za računalnik boste prejeli tudi poseben podstavek, namenjen tablici.

raindesigninc.com

RAIN DESIGN MTOWER

Drugi adut podjetja Rain Design je nadvse edinstven. Z njegovo pomočjo prenosnik v času, ko ni v uporabi, zavzame zelo malo prostora. Nanj ga namreč lahko postavite pokončno.

raindesigninc.com

TWELVE SOUTH BOOKARC

BookArc nekoliko spominja na podstavek mTower. Od slednjega se razlikuje predvsem po nekoliko temnejši barvi, hkrati pa prenosniku zagotavlja povezavo z zunanjim zaslonom.

twelvesouth.com

TWELVE SOUTH CURVE

Proizvajalci tega podstavka zagotavljajo, da njihov izdelek raven prezračevanja in kroženja ogretega zraka poveča za kar 70 %. Stojalo vam omogoča, da prenosnik dvignete do višine oči. V tem primeru je verjetno najbolje, da ga opremite s pomožno tipkovnico in miško.

twelvesouth.com

TWELVE SOUTH PARCSLOPE

Model ParcSlope ponuja preprost in praktičen dizajn. Podstavek, ki je primeren tudi za uporabnike tablice iPad Pro, je bil izdelan z mislijo na digitalne umetnike.

twelvesouth.com

RAIN DESIGN 12031 ILEVEL 2

Rain Design je poznan po oblikovanju praktičnih in privlačnih izdelkov. Srebrna barva anodiziranega aluminija, ki najbolje opiše podstavek 12031 iLevel 2, se odlična poda k vašemu MacBooku.

raindesigninc.com

GRIFFIN ELEVATOR

Univerzalno stojalo podjetja Griffin Technology največ pozornosti posveča organizaciji prostora. Z dvigom do višine 14 cm vam bo zagotovilo večjo delovno površino, hkrati pa poskrbelo za prezračevanje.

griffintechnology.com

ROOST LAPTOP STAND

Po zaslugi tega ameriškega podstavka bo vaš računalnik vselej na varnem. Kljub svoji nizki teži lahko nanj postavite še tako velik prenosnik. Zaradi tega razloga ga priporočamo popotnikom, ki ga bodo brez težav shranili v nahrbtnik.

therooststand.com

GROVEMADE WALNUT LAPTOP STAND

Najdražji prenosnik na seznamu vas bo očaral z luksuznim videzom. Lesena konstrukcija iz orehovine bo zaščitila vaš prenosnik, ob tem pa bo deloval tudi kot dekoracija.

grovemade.com


42603474_2420757104817849_4140809832316955308_n Sanjsko domovanje: lesena kabina na pickupu bo v tebi vzbudila željo po potovanju Boštjan Doltar, Alenka Potočnik Anžič, Lidija Pritržnik in Denis Oštir (foto Miro Majcen) Gorenje predstavilo nove pralne in sušilne stroje WaveActive SPACE10 IKEA Ikea SPACE10: mobilna prihodnost po švedsko shutterstock_1085542265 Ikea želi narediti 3D-print vaše zadnjice, da se bo ta popolnoma prilegala stolu · · · ·