shutterstock_716101894
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Ljudje se med seboj razlikujemo, zato je pomembno, da si ob ukvarjanju s športom zadamo realne cilje. Pri tem so nam v pomoč napredne aplikacije, ki so namenjene personalizirani vadbi.

Po zaslugi aplikacij za vadbo bo vaše življenje nekoliko lažje. Te bodo namreč spremljale vaš napredek in vas hkrati vodile skozi trening. Katerih 10 aplikacij z raznovrstnimi funkcijami se je znašlo na našem seznamu najboljših?

AAPTIV

Čeprav vse funkcije aplikacije niso brezplačne, pa se zanje vsekakor splača odšteti nekaj denarja. Aaptiv ponuja neomejen dostop do zvočnih posnetkov priznanih trenerjev. Ob tem vam bo na voljo kar 2500 različnih športnih vadb.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

FREELETICS: PERSONAL TRAINER

Aplikacija Freeletics: Personal Trainer navdušuje s praktičnostjo. Vključuje kar 900 vadbenih programov, za katere ne potrebujete nobenih pripomočkov. To pomeni, da lahko trenirate kjerkoli in kadarkoli. Posamezna vadba traja med 10 in 30 minutami.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

FITBIT COACH

Športna zapestnica Fitbit deluje v navezi z istoimensko aplikacijo. Ta vas bo razveselila s programi vadb, ki so prilagojeni vašim sposobnostim. Pozabiti ne smemo niti na videoposnetke treningov in beleženje podatkov o aktivnosti.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

FITBOD WEIGHT LIFTING TRACKER

To aplikacijo priporočamo tistim, ki si želite doseči visoke cilje in svoje telo pripraviti na najtežje napore. Napredna tehnologija aplikaciji omogoča, da analizira vaš trening in glede na opremo, ki jo imate na voljo, pripravi ustrezen program vadbe.

Aplikacija je na voljo za iOS.

MAPMYFITNESS

MapMyFitness je namenjen predanim tekačem, ki jim bo zagotovil dostop do podrobnih statističnih podatkov o opravljeni razdalji, trajanju in hitrosti teka ter porabljenih kalorijah. Hkrati uporablja GPS-sistem, ki bo sledil poti vašega teka.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

LADDER

V aplikaciji Ladder vas bo pozdravil digitalni osebni trener. Ta bo deloval v skladu z vašimi potrebami in preferencami. Priskrbel vam bo celo vrsto vaj, ki jih lahko opravljate doma, v telovadnici ali zunaj.

Aplikacija je na voljo za iOS.

MYFITNESSPAL

Aplikacija MyFitnessPal, ki je med uporabniki pametnih telefonov cenjena že vrsto let, vas ne bo zalagala le s predpisanimi treningi, pač pa tudi s številnimi koristnimi informacijami o prehrani. Ob tem vključuje tudi števec kalorij.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

NIKE+ RUN CLUB

Od blagovne znamke, kot je Nike, vselej pričakujemo le najboljše. Ugotovimo lahko, da Nike+ Run Club nedvomno upravičuje pričakovanja potrošnikov. Aplikacija ponuja številne funkcije, namenjene doseganju izvrstnih tekaških rezultatov, vključno z GPS-sledenjem in mesečnimi izzivi.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

NIKE TRAINING CLUB

Pri Nikeu niso pozabili niti na športnike, ki jim tek ni najbolj pri srcu. Nike Training Club z več kot 185 raznovrstnimi vadbami pripomore k izboljšanju telesne pripravljenosti. Zajema vaje za moč in vzdržljivost ter tudi jogijske vaje.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

PEAR

Ne glede na to, ali si želite v bližnji prihodnosti odteči svoj prvi maraton ali pa le ohranjati svojo telesno pripravljenost, je Pear prava izbira za vas. Aplikacija vas bo očarala z osebnimi treningi številnih olimpijcev in svetovnih prvakov.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.


google-selfie-mini-stickers-1-840x472 Google Gboard Mini: ustvarite svojo lastno zbirko emotikonov Povezovalnik elektronskih naprav. 5 tehnoloških pripomočkov za izjemno zaposlene ljudi beautiful-daylight-enjoyment-777155 10 aplikacij za produktivnost, ki jih boste dejansko uporabljali oliver-sjostrom-585649-unsplash 7 aplikacij, ki jih potrebuješ, če želiš biti popotniški bloger in influencer · · · · · ·