1. Norveška
Utrip mesta · destinacija

Ali morda v kratkem načrtujete selitev v tujino? V želji, da boste za življenje v prihodnosti izbrali pravo državo, vam svetujemo, da se odpravite nekam, kjer bo vaše razpoloženje kar se da veselo. Na voljo je veliko ugodnih možnosti. Tukaj so najsrečnejše države na svetu.

Raziskava World Happiness Report 2017, ki je bila opravljena že peto leto zapored, je preučevala 155 držav glede na stopnjo sreče, ki jo uživajo njihovi prebivalci. Države so razvrščene na podlagi veliko različnih dejavnikov, kot so denimo povprečni dohodek, zadovoljnost z izobraževalnim in zdravstvenim sistemom ter mentalno zdravje državljanov. Izsledkom te raziskave se namenja vedno več pozornosti. Mnoge vladne in nevladne institucije namreč uporabljajo kazalnike sreče pri vrednotenju uspešnosti izpeljanih projektov. Katere države so se torej znašle na vrhu tega seznama?
P. S.: Slovenija
se je med 155 državami uvrstila na 62. mesto. 

Galerija – Top 20: najsrečnejše države na svetu

20. Čile Odpri galerijo

airbnbji 10 najbolj všečkanih Airbnbjev na Instagramu 1. Hongkong, Kitajska. 10 najdražjih mest za življenje na svetu 2018 shutterstock_339080705 Nagradna igra: mini počitnice v Leipzigu (Nemčija) za vso družino shutterstock_484598368 10 zunajzemeljskih krajev, kamor lahko v 2018 potujemo · · ·