Zunanji bivalni prostori postajajo vse bolj podobni notranjim.
Utrip mesta · dom

Vrtno pohištvo je eden najpomembnejših detailov vsakega vrta. Zgodnja pomlad pa popolni čas, da se posvetimo trendom leta 2015 na področju vrtnega pohištva, ki nas navdušujejo s svojo pisanostjo in novimi materiali.

Hkrati z daljšimi dnevi se počasi pričenja tudi sezona preživljanja časa na prostem. Naši vrtovi bodo postali nadomestek dnevnih sob, kjer bomo lahko počivali po napornih delavnikih ali pa se s prijatelji sprostili ob piknikih. Trendi leta 2015 na področju vrtnega pohištva so precej zanimivi, najbolj pa izstopa prepletanje zunanjega in notranjega prostora; ki vizualno nista več strogo ločena. Veliko je opaziti barvitih kosov, narejenih iz plastike ali kovine. Živo rožnati, električno modri in travnato zeleni stoli, počivalniki in senčila bodo brez dvoma poživili naš vrt.

Trenutno zelo popularno pohištvo iz kovinske žice je navdih pravzaprav našlo v vrtni opremi, tako ni nič presenetljivega, če je trend mogoče opaziti tudi na področju zunanjega pohištva. Vizualno transparentni kosi delujejo zelo sofisticirano ter prostoru dodajo luksuzni pridih. Eden izmed bolj popularnih materialov ostaja les; tako recikliran, v obliki predelanih industrijskih palet ali v kateri izmed eksotičnih vodoodpornih izvedb. Zelo popularno postaja zunanje oblazinjeno pohištvo. Novi vodoodporni materiali omogočajo izdelavo udobnih pohištvenih kosov, ki so odporni na neugodne vremenske razmere.

Serija ˝Leaf˝ proizvajalca Arper. Odpri galerijo
PicMonkey Collage Ideje za spomladansko preobrazbo balkona PicMonkey Collage Full Grown – pohištvo, ki raste iz lončka PicMonkey Collage Viseči cvetlični lončki za epifitske rastline Dossofiorito LIFESTYLE_Runners_Infuse with lemon_Marina_Tomato_CMYK copy Steklenička za vodo Aladdin Infuse: “must have” za aktiven življenjski slog