Turtle Tail Drive: božanska vila na repu otoka
Utrip mesta · arhitektura

Otok Providenciales, ki se bohoti v karibskem otočju, velja za enega od najlepših, saj ga objemajo turkizno morje ter bele, peščene plaže. Podnebje je skoraj popolno, saj je od novembra do maja povprečna temperatura med 27 in 29 stopinj Celzija, zato je otok posebej priljubljen pozimi. In kot se za tak raj na zemlji spodobi, na njem stoji tudi rajska vila. Vas kaj mika? No, čeprav gre za pregrešno drago ‘hišo’, lahko vseeno pokukamo vanjo.

Turtle Tail Drive se razprostira prav na koncu otoka, tako da je ne obkroža nič drugega kot morje in pesek. Vaši edini sosedje so pravzaprav morski listi, želve, jastogi in tropske ribe.

Ko stopite na teraso, se pred vami odpre pogled na dobrih 150 metrov zasebne plaže. Pred vilo stojijo s bazen s steklenimi stenami, joga podest ter ognjišče. V notranjosti boste najprej opazili glavni prostor, nad katerim se vrti ventilator iz bambusa. Glasba prihaja iz brezžičnega zvočnega sistema Sonos, za svetlobo pa skrbijo LED-luči. Skupna jedilnica lahko gosti do 20 ljudi, hrano pa pripravljajo v italijanski kuhinji. V vili sta 2 glavna apartmaja s svojima kopalnicama ter 2 sobi za goste. Vse so obrnjene proti morju, seveda.

Če imate na računu 6.500.000 evrov, razmislite o nakupu.

Galerija – Turtle Tail Drive: božanska vila na repu otoka

Turtle Tail Drive: božanska vila na repu otokaOdpri galerijo
Neobičajna hišica na drevesu Najbolj neobičajna hišica na drevesu shutterstock_295742825 10 neverjetnih premičnih mostov na svetu prikazna Le Haut Perché: zavetišče za štoparje Stedsans_bay-1500x844 Švedska trajnostna kmetija, ki vas bo navdušila