(Pod)vodno plovilo Jet Capsule UFO
Utrip mesta · mobilno

Jet Capsule znova navdušuje. Italijanska znamka vodnih plovil je predstavila koncept UFO, neznani (pod)vodni predmet, ki omogoča stik s podvodnim svetom in s svetom nad morsko gladino.

UFO je neznani (pod)vodni krožnik, ki so si ga zamislili pri italijanski znamki Jet Capsule. Od kod izhaja njegovo ime, ni treba posebej poudarjati, saj se na kilometer daleč vidi, da posnema našo stereotipno predstavo o neznanih letečih predmetih, ki smo jih skozi zgodovino opažali na nebu. No, glede tega ”NLP-ja” ni toliko neznank, saj o njem vemo marsikaj. Vemo, da gre za energetsko neodvisno vodno plovilo, ki zmore hitrosti do 5,6 km/h. Vemo, da njegov premer meri 12,5 metra in da za svoje delovanje izkorišča naravne pogoje.

PREBERITE ŠE: Najlepše notranjosti avtomobilov 2016

Vemo tudi, da UFO premore dva prostora za bivanje. Eden je nad morsko gladino, drugi pa pod njo. V ”zgornjem nadstropju” sta kuhinja in ploščad, v ”kleti” pa kopalnica in soba z razgledom na podvodni svet. Ne vemo sicer, kdaj (in če sploh) bo študija ugledala luč sveta, zato pa Jet Capsule že intenzivno išče investitorje.

(Pod)vodno plovilo UFOOdpri galerijo
Aston Martin Vantage GT8 Aston Martin Vantage GT8 – dirkalnik z licenco za navadne ceste Najlepše notranjosti avtomobilov 2016 Najlepše notranjosti avtomobilov 2016 Zotye SR8 Porsche Macan? Kje pa! To je kitajska kopija Zoyte SR8! Nova Tesla Model S Nova Tesla Model S: Model S prvič ”v maski” ·