DOche2HVQAARXGK
V zraku · tehnologija · gadgeti

Zunaj dežuje, mi pa pod dežnikom strumno korakamo proti lokalu ali na obisk, kjer se zadržimo kakšno urico, medtem pa neha deževati. Ko pogledamo skozi okno, se novice razveselimo in se zadovoljni odpravimo domov. In tam ugotovimo, da smo pozabili dežnik. Stokrat doživeto, kajne?

The Unforgettable Umbrella je dežnik, v katerega so namestili tehnologijo Bluetooth, prek katere boste dežnik povezali s pametnim telefonom.

Ne samo to, opremili so jo tudi z digitalnim ‘vremenarjem’, ki vas bo opozarjal na vremenske spremembe. Ideja se je porodila meteorologu Ricku Reichmuthu, ki je potreboval 3 leta za razvoj in testiranja, da je lahko dežnik predstavil.

Ogrodje sestavljajo izjemno močna steklena vlakna, ki omogočajo boj z vetrom, ki piha tudi z 90 km/h. Ročno šivane teflonske dele, ki se vpenjajo v ogrodje, pa boste le stežka strgali ali kako drugače poškodovali. Dežnik in pametni telefon bosta prek aplikacije lahko komunicirala, tako da je strah po ponovni izgubi zdaj odveč.

Na voljo sta dve različici, in sicer navaden ter zložljiv. Prvi stane 55 evrov, drugi pa 50 evrov.

Galerija – Unforgettable Umbrella: dežnik, ki ga ne boste nikjer pozabili

Unforgettable Umbrella: dežnik, ki ga ne boste nikjer pozabiliOdpri galerijo

Budilka Circa želi pametne telefone napoditi iz spalnic. Budilka Circa želi pametne telefone napoditi iz spalnic 03 Vinci 2.0: prve pametne slušalke z umetno inteligenco na svetu Električna deska Stark Mobility Električna deska Stark Mobility, ki je drugačna od drugih električnih desk cover-gaming Igričarska nebesa: izdelki za videoigranje, ki jih ne smeš spregledati · · · ·