shutterstock_1192140694
V zraku · buzz buzz

Znaš čarati, pa se morda tega sploh ne zavedaš? Tukaj je 5 znakov, da si prava čarovnica!

Čarovnice so bile skoraj vedno prikazane kot grozljiva bitja, ki so bila skozi različna stoletja obsojena na nespoštovanje in krutost. Nihče pa nikoli ni opazil, da čarovnija prihaja tako v dobrih kot slabih oblikah. Čarovnice so ponavadi izjemne ženske z globokimi intuitivnimi sposobnostmi in sposobnostmi zdravljenja duše. Tukaj je 5 znakov, da si tudi ti dobra čarovnica z močjo ljubezni.

1. Čustva in izkušnje pretvoriš v množično energijo, ki ustvarja spremembe.

Tvoja energija je tako močna, da je že nekoliko nevarna. Tako tvoja pozitivna kot negativna čustva vplivajo na vse okoli tebe, s čimer lahko ustvariš spremembe v življenju posameznikov pa tudi ogromne družbene spremembe. Ljudi lahko ganeš do solz, lahko jim polepšaš dan, lahko jih pozdraviš z besedami ali dejanji. Zlobne osebe lahko zrušiš z uničevalno silo svoje jeze. Ljudje lahko začutijo, ko te razjezijo, prav tako lahko čutijo, ko jim pošiljaš pozitivno energijo. Pazi edino, da ne boš drugim s tem škodovala, saj te lahko včasih zanese.

2. Tvoja povezanost z naravo je neprimerljiva.

Ti si z naravo “eno”, z njenimi elementi, z zemljo, z letnimi časi. Jeseni in pozimi odganjaš stara prepričanja, strupene odnose in uničevalne vzorce. Pomladi ponovno oživiš in začutiš ponovno rojstvo svoje psihe. Bližina vode te takoj pomiri, plima te pozdravi kot starega prijatelja. Ponoči se kopaš v energiji Lune in zvezd. Psi te spremljajo, ptice te obletavajo, mali otroci tečejo proti tebi. Narava je tvoje igrišče, ker je nedožna in čista.

3. Tvoje “čarovnije”, nameni in rituali imajo vedno močne učinke.

Sposobna si množične manifestacije. Kar si zaželiš, se ponavadi uresniči. Ne glede na to, ali se ukvarjaš z molitvijo, meditacijo ali kakšno drugo edinstveno obliko čarovnije, imaš moč, da zase ustvariš nove priložnosti, kamorkoli že greš. Pritegneš ljubeča razmerja, hitro vzpenjajočo kariero, finančno blagostanje in neskončno srečo. Svoje cilje lahko dosežeš s svetlobno hitrostjo in uresničiš svoje sanje na način, da druge preprosto osupneš. To je zato, ker si povezana sama s sabo, s svojim notranjim občutkom božanske moči, z notranjo čarobnostjo in vrednotami.

4. Tvoja samozavest je osupljiva.

Zaradi tvoje samozavesti se te drugi velikokrat bojijo. Tudi če si najbolj simpatično dekle daleč naokoli, bodo ljudje okoli tebe živčni. In ker si tako prizemljena v svojih sposobnostih, da lahko spreminjaš sebe, svoje življenje in svet okoli sebe, izzivaš vse okoli sebe, da pogledajo vase. Zate se svet vrti drugače, ker je zaupanje vase močnejše kot katerakoli skušnjava, kot katerikoli sovražnik ali kot katerikoli čustveni vampir, ki ti ga življenje pripelje na pot. Ti si čista čarovnija!

5. Zdraviš z besedami, ki imajo neverjetno moč.

Kot je nekoč dejal veliki Albus Dumbledore: “Besede so neizčrpen vir čarovnije. Lahko povzočijo škodo, lahko jo odpravijo.” In res, tvoje besede bi lahko ustvarile nove svetove, če bi želele. Zato bodi previdna, kaj govoriš, saj so tvoje besede resnično močne, tudi če tega ne prepoznaš. Morda opažaš, da ima vse tisto, kar rečeš drugim in kar rečeš sebi, velik vpliv na na to, kar se dogaja. Zato so matre, pozitivne afirmacije, tako pomembne, še posebej takrat, ko se počutiš zares izčrpano. To so tvoji uroki. Kot čarovnica imaš moč, da ozdraviš tudi druge. Ne pozabi, da kdaj pozdraviš tudi sebe, kajti največji vir čarovnije, ki ga imaš na voljo, je v tebi. Za vedno.

backstory_dwith_thro_office (1) To je 12 služb, v katerih smo ljudje najbolj nesrečni alex-lambley-P26EF9SD-as-unsplash Ko nehaš kupovati teh 6 stvari, si končno odrasla! Tega ne pričakuješ: 10 skrivnosti, ki bi jih tvoji možgani radi, da jih poznaš Tega ne pričakuješ: 10 skrivnosti, ki bi jih tvoji možgani radi, da jih poznaš Videti so samozavestno. 8 razlogov, zakaj so ljudje z očali tako seksi