bg-fitness-app
V zraku · tehnologija

VI je osebni trener, ki se ponaša z UI (umetno inteligenco), ki se uči in se vam prilagaja. In živi kar v preprostih slušalkah.

Trener vam nudi vaje, prilagojene vašim ciljem in zmožnostim, ter govori s toplim, motivacijskim in človeškim glasom. VI seveda spremlja vaš srčni utrip, ritem, kalorije in več v realnem času na zahtevo. Ko se delo oziroma fizična aktivnost konča, pa s slušalkami Bluetooth lahko poslušate svojo najljubšo glasbo, ki jih boste slišali prek slušalk, ki so jih sooblikovali pri blagovni znamki Harmon Kardon. Te premorejo baterije za dobrih 8 ur poslušanja glasbe.

Seveda je jedro teh pametnih slušalk prav aplikacija VI, ki je pripravljena tako za Android kot iOS.


shutterstock_639667525 5 načinov, kako zmanjšati račun za mobilni telefon NYC Plans To Replace Pay Phones With Wifi Hotspots To je 5 vsakdanjih stvari, ki bodo čez nekaj let že pozabljene cover-huawei Le kaj imajo skupnega Porsche, Leica in Lewandowski? this-is-the-cool-new-easter-egg-thats-revealed-when-you-search-for-christmas-on-google-4-crop-1512657265-946x631 copy Skriti trik, ki tvoj Google preobleče v božično opravo ·