sony-xperia-xa2-plus
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

V zadnjem času se je na trgu začelo pojavljati veliko telefonov različnih proizvajalcev, katerih cilj je predvsem zabavati uporabnika. V skladu s to filozofijo je bil ustvarjen tudi Sonyjev najnovejši telefon.

Slogan, ki so ga pri japonskem tehnološkem podjetju namenili modelu Xperia XA2 Plus, se glasi ‘oblikovan, da zabava’. Zaradi česa si telefon zasluži takšen opis?

XA2 Plus vključuje 6-palčni Full HD+ zaslon, ki vsebino prikazuje v razmerju 18 : 9. Naprava ima zaobljene robove, mnoge kritike pa je razočarala z debelino okvirja zaslona. Ima tudi 3,5-milimetrski priključek za slušalke.

Telefon poganja procesor Snapdragon 630. Kupci bodo lahko izbirali med dvema različicama: prva ponuja 3 GB RAM-a in 32 GB prostora za shranjevanje, druga pa 6 GB RAM-a in 64 GB prostora za shranjevanje.

Še posebej prepričljiva je zadnja kamera z ločljivostjo 23 MP, ki omogoča ustvarjanje 4K-posnetkov in počasnih posnetkov pri frekvenci 120 sličic na sekundo. Sprednja kamera se lahko pohvali z ločljivostjo 8 MP.

Telefon, ki deluje v operacijskem sistemu Android 8.0, podpira hitro polnjenje prek priključka USB-C. Kupcem bo na voljo v srebrni, črni, zlati in zeleni barvi. Informacije o ceni in dostopnosti za zdaj še niso na voljo.

Galerija – Sony Xperia XA2 Plus

Sony Xperia XA2 PlusOdpri galerijo

iPhone IQ Je to največji in najbolj seksi iPhone vseh časov? vivo_banner_nexys_bg_x2.1528803387 8 kitajskih pametnih telefonov, za katere si želiš, da bi jih lahko kupil DgFJ0LMXcAEhK-o Pametni telefon Oppo Find X ima skrito kamero, ki jo vidimo šele, ko jo želimo uporabiti Vivo Nex Vivo s pametnim telefonom Nex, ki nima okvirja in zareze · · · ·